Bij thuiswerken wordt er een beroep gedaan op steeds meer kennis bij iedereen in een organisatie. Niet alleen moeten we allemaal videobellen, maar oude vertrouwde tools vragen ook steeds meer aandacht. Met Excel heb je het ultieme werktuig in handen om rapportages te maken en effectiever te werken.

Excel neemt je veel werk in handen, maar het heeft ook zoveel mogelijkheden dat we het vaak zien als een programma dat ons veel extra werk oplevert. Je collega’s zitten nu juist te wachten op betere inzichten en een snel nieuwe kijk op de zaken in duidelijke rapportages. 

Met een goede cursus neem je de voorsprong die je nodig hebt en breid je je kennis van Excel snel uit. Niet op een manier die je aan het duizelen brengt, maar met een investering die je direct terugverdient.

Maak kennis met de Z24 Academy van Business Insider Nederland en bestel direct het naslagwerk.

Zet een turbo op je kennis van Excel

Omdat Excel de motor is achter nieuwe inzichten en een betere productiviteit is het in bijna iedere bedrijfsomgeving terug te vinden. Toch weten we bijna allemaal ook dat het wel oneindig veel verborgen mogelijkheden heeft, maar we er net niet aan toe komen die ook te gebruiken.

Excel is handig, of zelfs noodzakelijk, voor op het werk en juist ook bij thuiswerk. Maar Excel is vooral ook ingewikkeld. Met lastige termen, formules en toepassingen.

De Z24 Academy neemt je mee bij het gebruik van Excel in de praktijk. Excel-goeroe Wim de Groot zet een turbo op je kennis met onze nieuwste bundel. Word direct beter en leer hoe je excel inzet en direct de voordelen kunt gebruiken om slimmer te werken.

Werk nu aan je persoonlijke ontwikkeling en maak jezelf onmisbaar. 

We beginnen bij het begin; wat kun je allemaal met Excel en welke functies zijn er. Daarna gaan we de diepte in en leren we je rekenen met complexe formules, ga je werken met draaitabellen en leggen uit hoe je grafieken maakt. Bij deze cursus krijg je 15 gratis voorbeeldbestanden die je zelf direct kunt gebruiken. Dan hoef je de formules niet meer te maken.

Excel in de praktijk biedt een 100% tevredenheidsgarantie. Omdat we overtuigd zijn dat deze cursusbundel een directe investering in jezelf is die zich onmiddellijk terugverdient. In productiviteit, plezier of zelfs belastingteruggave. 

Je kunt de cursus nu bestellen tegen het voordelige actieftarief van € 39,95. Daarvoor krijg je het 180 pagina’s tellende boek en direct toegang tot de interactieve leeromgeving met extra cursusmateriaal in tekst en video, downloads en oefeningen. Inclusief een echt examen.*

Direct aan de slag

Met ons cursusboek heb je een compleet naslagwerk in handen, waardoor Excel geen geheimen meer voor je heeft.

Binnen een week heb je het boek in huis, maar je kunt vandaag al aan de slag met de interactieve online training. Je hebt direct toegang tot alle video’s, toetsvragen en voorbeeldbestanden.

Maak hier kennis met Z24 Academy, het platform voor persoonlijke ontwikkeling van Business Insider.

* Wij verzenden het boek uitsluitend binnen Nederland en naar België. Verzending is gratis. Binnen een week heb je het boek in huis. Wettelijk retourtermijn van toepassing. ​​​​​​​