Bereid je voor op de indrukwekkende vierde editie van het Angel Café – het meest leerzame café-evenement van Amsterdam, dat plaatsvindt op 19 juni. Dit evenement staat volledig in het teken van het breed investeren in veelbelovende start- en scale-ups, waarbij investeerders en experts hun inzichten delen en ondernemers hun veelbelovende plannen pitchen.

De vorige drie edities waren een doorslaand succes met ruim 300 fysieke bezoekers en meer dan 15,000 livestream kijkers. Het Angel Café in de prestigieuze High Brow Bar van Capital C in Amsterdam heeft zich in no-time gevestigd als dé plek waar je wilt zijn als je op zoek bent naar de meest interessante start- en scale-ups. Elke aflevering brengt het laatste nieuws uit de internationale wereld van investeren en ondernemen, en biedt leerzame verhalen van succesvolle ondernemers en investeerders die zowel hun triomfen als mislukkingen delen.

Het vierde Angel Café vindt plaats op 19 juni om 19.00, in Capital C in Amsterdam. Erbij zijn? Meld je dan aan via deze link. Liever meekijken via de livestream? Meld je dan hier aan en we geven je een seintje zodra de livestream start.

Start-up Nieuws

Ook dit vierde event-annex-talkshow gaat van start met het laatste startup nieuws. Onder leiding van presentator en ondernemer JayJay Boske van sociaal media kanaal DAY1 en WTFinance bespreken Kauan von Novack (Managing Director Startupbootcamp) en Marleen Evertsz (co-founder and chief executive officer Nxchange) de recente  ontwikkelingen. 

In de vorige aflevering had ChatGPT net een stormachtige lancering achter de rug. Nu het stof een beetje is neergedaald, nemen Marleen en Kauan zeker de tijd om te reflecteren op de verdere gevolgen van de AI-revolutie voor het start-up landschap. 

Daarnaast komen ook actuele onderwerpen aan bod, zoals de stand van zaken omtrent het klimaat in Nederland en daarbuiten. Waar kun je als investeerder de grootste impact maken en welke kansen zijn het beste om nog even op te wachten? Dit alles wordt uitvoerig besproken.

Nieuwe ‘Bold Action: II’

Kauan en Marleen zullen van de gelegenheid gebruikmaken om de tweede investeringsronde van Bold Action aan te kondigen. Waar tijdens de eerste ronde het mandje gevuld was met 90 verschillende startups is het portfolio dit keer uitgebreid naar 300 startups. Volgens Marleen is dat een no-brainer: ‘Hoe meer startups, des te beter je als investeerder je risico spreidt.’

Het vierde Angel Café vindt plaats op 19 juni om 19.00, in Capital C in Amsterdam. Erbij zijn? Meld je dan aan via deze link. Liever meekijken via de livestream? Meld je dan hier aan en we geven je een seintje zodra de livestream start.

Meet the investor

De topinvesteerder die samen met Willem Sijthoff dit keer de jury van de pitchrondes vormt, is Haran Sold van Mentha Capital. Met zijn indrukwekkende trackrecord als investeerder in veelbelovende scale-ups, zoals het cloudbedrijf Rapid Circle, deelt Sold tijdens dit Angel Café zijn strategische besluitvormingsproces en de waardevolle lessen die hij daaruit heeft geleerd.

Fokker Next Gen

Uiteraard krijgen ook ondernemers volop de gelegenheid om hun verhaal te vertellen. Een opvallende gast is Jurriaan Kellerman die Nederlands luchtvaarttrots Fokker nieuw leven inblaast met Fokker Next Gen. Dit initiatief van de Netherlands Aircraft Company (NAC) heeft als doel de luchtvaart te verduurzamen met waterstof vliegtuigen. Dit visionaire initiatief, gesteund door de Netherlands Aircraft Company (NAC), streeft ernaar de luchtvaart te verduurzamen met waterstofvliegtuigen. Tegen 2035 beoogt Fokker Next Gen een vliegtuig ontwikkeld te hebben dat een afstand van 2500 kilometer kan afleggen zonder CO2-uitstoot. Kellerman zal de ambitieuze plannen toelichten en vertellen waarom de uitgave van een ‘volksaandeel’ onderdeel is van de ambitieuze plannen.  

VanLier Schoenen

Daarnaast komt het gerenommeerde en klassieke schoenenmerk VanLier pitchen tijdens het Angel Café. Al sinds 1815 staat dit merk bekend om zijn stijlvolle schoenen. Na een recente innovatie ronde, waarin de productieprocessen van het leer ingrijpend zijn verduurzaamd, zullen Geert en Christina van Spaendonck, vader en dochter en eigenaren van Van Lier, uitleggen wat de volgende stap is voor dit vooraanstaande schoenenmerk.

Breggz in-ear monitors

Daarnaast verwelkomen we Xander de Buisonjé, zanger en entertainer, als oprichter van Breggz Hearables. Dit revolutionaire product omvat in-ear monitors, oorspronkelijk ontworpen voor professionele muzikanten op het podium, nu herontworpen voor de consumentenmarkt. Deze prachtig vormgegeven oordoppen worden voor iedere gebruiker op maat gemaakt en hebben diverse toepassingen. Ze kunnen niet alleen als gewone oordopjes worden gebruikt, maar ook als gehoorbescherming. De Buisonjé zal ons alles vertellen over hoe hun slimme app helpt bij het creëren van op maat gemaakte oordopjes.

Scaling up

Tot slot biedt het Angel Café altijd een inspirerende ontmoeting met een topondernemer.  Dit keer vertelt serieel ondernemer Joep Verbunt over zijn laatste groeisucces: MattSleeps.  Terwijl talloze matrassenmerken de markt hebben geprobeerd te verstoren, is het Verbunt gelukt om met MattSleeps ook daadwerkelijk winst te maken. In het segment ‘Scaling Up’ zal hij zijn inzichten delen.

Lancering Future of Finance App

Tijdens deze editie van het Angel Café zal er, net als de vorige keer, doorlopend interactie zijn met het publiek. Dit zal deze editie echter verlopen via de Future of Finance App. Dit is een nieuwe app ontwikkeld door ‘The Future of Finance’. Een collectief van verschillende organisaties en experts opererend binnen de (Fin)Tech industrie welke gezamenlijk unieke content creëren wat eveneens exclusief beschikbaar zal zijn in deze veelzijdige app. De mensen die aanwezig zijn tijdens deze vierde editie van het Angel Café – online of in de zaal – krijgen dus een unieke primeur met de lancering! Daarbij maken ook nog eens vier mensen die meedoen aan het interactiemoment kans op volledige toegang tot de Future of Finance app en de content t.w.v. EUR 250 per subscription!  

Dit en nog veel meer komt aan bod tijdens het vierde Angel Café op 19 juni in Capital C in Amsterdam. Wil jij erbij zijn? Meld je dan aan via deze link. Liever meekijken via de livestream? Meld je dan hier aan, dan geven we je een seintje zodra de livestream start.