CoinMart, opgericht door George Zhi, combineert crypto en AI om gebruikers een efficiëntere handelservaring te bieden.

De focus van CoinMart ligt op het gebruik van geavanceerde AI-technologieën om crypto trading toegankelijker en begrijpelijker te maken voor een breed publiek.

Volgens George kunnen handelaren tegen het einde van dit jaar een AI-investeringsassistent vergelijkbaar met Warren Buffett gebruiken.

Het is belangrijk om zowel technische expertise als zakelijk inzicht te hebben wanneer je een revolutie in de cryptowereld teweeg wilt brengen. George Zhi, de oprichter van CoinMart, heeft deze combinatie in zich. Zijn reis, van zijn vroege dagen in de financiële sector tot het oprichten van CoinMart, is een inspirerend verhaal waar innovatie en geloof in de kracht van technologie centraal staan.

Van Abakus Group tot de toekomst van financiële technologie

George’s academische reis begon aan de Peking Universiteit, waar hij een bachelor in Natuurkunde en Economie behaalde. Zijn passie voor technologie en financiën leidde hem naar de oprichting van Abakus Group in 2013. Hier ontwikkelde hij een baanbrekend big data kredietmodel dat wereldwijd meer dan 40 miljoen gebruikers, en $200 millioen aan investering aantrok van investeerders zoals SIG en IDG. Dit model maakte financiële diensten sneller, goedkoper en toegankelijker.

In samenwerking met Thailand’s grootste bank lanceerde George in 2020 Monix, een AI-gedreven kredietdienst. Met een financiering van meer dan $40 miljoen werd het snel de nummer 1 FinTech van Thailand, en stond Monix aan de frontlinie van financiële innovatie.

George ziet een toekomst waarin blockchain en AI elkaar versterken. “Natuurlijke taal wordt de sleutel in communicatie tussen mens en machine, waaruit ontzettend productieve krachten kunnen ontstaan,” legt George uit.

George Zhi, founder van Coinmart.

Bij het opbouwen van zijn teams focust George zich op nieuw talent. Hij zoekt individuen die vanuit eerste principes denken, ongeacht hun achtergrond. In zijn zoektocht naar gepassioneerde, open-minded en optimistische talenten, heeft George in de afgelopen 15 jaar meer dan 5.000 mensen geïnterviewd. Deze benadering is de kern van zijn werk, waarbij hij talent als de belangrijkste investering van zijn bedrijf ziet.

CoinMart combineert blockchain en AI


George’s ervaringen in fintech stelden hem in staat om een beter product met CoinMart te leveren. CoinMart is de cryptobeurs die George in 2020 heeft opgezet. Hij zag de trends in de technologiewereld eerder van web naar mobiel verschuiven, en nu naar blockchain en AI. George gelooft dat grote techbedrijven elke tien jaar voortkomen uit een grote trend. “Het is makkelijker om succesvol te zijn als je de trend op het juiste moment volgt,” merkte hij op.

CoinMart, dat tijdens de bear market al €13,8 miljoen ophaalde, blijft wereldwijd kapitaal aantrekken. George is trots op het vertrouwen van investeerders en de solide financiële basis die het bedrijf heeft om verder te bouwen. Deze financiering onderstreept de kracht en het potentieel van CoinMart in de markt.

Voor George is de integratie van blockchain en AI niet alleen een zakelijke kans, het is ook een kans om een positieve impact te maken op de maatschappij. Hij gelooft dat een combinatie van deze technologieën kan leiden tot meer transparantie, veiligheid en efficiëntie in de financiële wereld. “Bij CoinMart willen we niet alleen winstgevend zijn, maar ook bijdragen aan een eerlijkere en meer inclusieve financiële toekomst,” benadrukt hij.

Meer dan zomaar een cryptobeurs

CoinMart onderscheidt zich van andere cryptobeurzen door AI met crypto te combineren. “Vroeger combineerde ik mobiel en financiën, nu is het crypto en AI,” zegt George. Deze combinatie maakt crypto trading toegankelijker en begrijpelijker voor gebruikers, met AI als een persoonlijke assistent die eenvoudige vragen stelt om hen te helpen.

De integratie van AI in CoinMart vereenvoudigt complexe financiële beslissingen, waardoor meer mensen toegang krijgen tot de cryptomarkt. Hierdoor kunnen gebruikers de voordelen van deze geavanceerde technologieën beter benutten. George staat aan de frontlinie van innovatie in een snel veranderende wereld.

Over de toekomst van CoinMart zegt George: “We introduceren voortdurend nieuwe diensten voor het AI-tijdperk. Ons nieuwe AI-investeringsplatform, variërend van niveau L1 tot L4, wordt geleidelijk beschikbaar gesteld aan klanten. Tegen het einde van dit jaar kunnen gebruikers een investeringsassistent verwachten te vergelijken met Warren Buffett.”

George’s reis van de financiële sector naar de oprichter van CoinMart inspireert velen. Het toont aan dat met visie, vastberadenheid en innovatie, alles mogelijk is.

In Bitcoin beleggen zonder transactie kosten? Meld je nu direct aan.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met CoinMart.