PERSBERICHT – Thuiz Hypotheken introduceert een laagdrempelige online training voor ondernemende mensen die een extra onafhankelijk inkomen willen creëren in het vastgoed, naast hun inkomen uit onderneming of baan.

Oprichter Thierry Stokkink legt in de complete training uit hoe hij in vastgoed in minder dan een half jaar tijd een kleine 2.900 euro per maand aan extra inkomen op kon bouwen. Hij deelt hoe hij woningen zocht, waarom hij bepaalde objecten wel en niet kocht en hoe hij de aankopen financierde.

De training is opgesplitst in 8 modules waarin uiteen wordt gezet hoe je zelf inzicht krijgt in waar jij financieel staat en een doel kunt bepalen om een extra inkomen te creëren. Alle financieringsmogelijkheden van vastgoed worden toegelicht en er zijn 20 uit te voeren opdrachten om de opgedane kennis in de praktijk te brengen.

De training bevat vergelijkingen, checklists, stappenplannen en een rekenmodel om zelf je maandelijkse cashflow uit vastgoed door te rekenen.

Thuiz Hypotheken is dé intermediair die zich heeft gespecialiseerd in verhuurhypotheken en wil met de training de meest laagdrempelige instap voor vastgoedbeleggen bieden.

Daarom is de complete training nu deze week beschikbaar gesteld voor 20 euro in plaats van 100 euro.

Op de meest laagdrempelige manier wordt er in deze online training gedeeld hoe je onderzoekt of het investeren in vastgoed bij jou past.

Meld je aan voor de online cursus en leer in 8 simpele modules hoe jij kunt beleggen in vastgoed »