Denk je bij een pensioenregeling aan bergen papier, stapels enveloppen en veel extra administratie? Dat is gelukkig een schrikbeeld uit het verleden! 

Inmiddels zitten we dik in de eenentwintigste eeuw en zijn er pensioenoplossingen die je als werkgever flink ontzorgen. Bij a.s.r. kun je bijvoorbeeld alles online regelen. Werkgever, werknemer en een eventuele adviseur kunnen in afgeschermde online portalen alles doorgeven en aanpassen. Er zitten handige rekeninstrumenten in die direct inzicht geven. Zo kun je dingen snel afhandelen, op een tijdstip dat jou uitkomt.

Koppel het pensioen eenvoudig aan je salarispakket

Wat helemaal handig is: a.s.r. biedt een koppeling aan tussen hun pensioenregeling en de meest voorkomende salarisadministratiesoftwarepakketten. Deze koppeling zorgt dat bij een wijziging in het personeelsbestand de pensioenpremie automatisch wordt bijwerkt. En die premie wordt via een automatische incasso maandelijks van je rekening geïnd. Je hebt er dus eigenlijk geen omkijken meer naar. Al blijft het verstandig om het zelf af en toe te controleren natuurlijk.

Ontdek de mogelijkheden en bespaar ook nog eens op je kosten

Benieuwd naar hoe je als kleine of startende onderneming met deze flexibele regelingen ook nog eens op je werkgeverslasten kunt besparen? In het gratis whitepaper Pensioen voor je werknemer(s) – Wat je moet weten als start- en scaleup, geeft a.s.r. je inzicht in:

  • Hoe pensioen in Nederland werkt.
  • De fiscale voordelen van pensioen voor jou en je werknemers.
  • De flexibele pensioenregelingen die meegroeien met jouw bedrijf en je de mogelijkheid bieden je investering terug te verdienen.
  • Waarom het Doenpensioen van a.s.r. zo aantrekkelijk is voor startende en kleine bedrijven

Download het whitepaper hier