We proberen allemaal onze werk-privébalans te perfectioneren en dat gaat in sommige gevallen gepaard met klinkende resultaten.

Neem deze zeven koppels. Zij hebben zowel een glansrijke carrière, als een partner die hen daarin steunt. Natuurlijk is het best pittig als je allebei succesvol bent en je tijd moet vinden om aan je wederhelft te spenderen, maar deze stellen lukt het aardig.

En het zijn heus niet alleen maar koppels uit de showbiz – er zitten ook beroemde techies en vastgoedhandelaren tussen.

In totaal zijn deze stellen trouwens goed voor een onvoorstelbare 224 miljard euro aan vermogen.


Tom Brady & Gisele Bündchen

Foto: Lucas Jackson/Reuters
Foto: Lucas Jackson/Reuters

Gecombineerd vermogen: 540 miljoen dollar (466 miljoen euro)

Deze twee zijn beiden toppers in hun vakgebieden. Gisele Bünchen verdient het meest van alle topmodellen: naar schatting 30,5 miljoen dollar (28 miljoen euro) vorig jaar.

Tom Brady is in Nederland niet zo heel bekend, maar de American Football-ster speelt voor een jaarsalaris van 8 miljoen dollar bij de New England Patriots. In de NFL is hij daarmee de op twee na best betaalde speler ooit.


Ivanka Trump & Jared Kushner

Foto: Mike Coppola/Getty Images for People.com
Foto: Mike Coppola/Getty Images for People.com

Gecombineerd vermogen: tussen de 207 en 762 miljoen dollar (maximaal 657 miljoen euro)

De oudste dochter van de Amerikaanse president Donald Trump zit zelf ook in het Witte Huis, zij het als 'onbetaald adviseur'. Wat haar rol precies inhoudt, blijft onduidelijk. Haar man Jared Kushner werkte net als zijn schoonvader in een familie-imperium in de vastgoedwereld, maar bekleedt al vanaf het begin van Trumps campagne een sleutelpositie in diens inner circle.

Samen bezitten ze een kunstcollectie ter waarde van minimaal 25 miljoen dollar en houden ze, ondanks hun politieke rollen, voor een groot deel vast aan hun zakelijke bezittingen.

Kushner is een van de mensen die de FBI in het vizier heeft in haar onderzoek rond de Russische inmenging in de Amerikaanse verkiezingscampagne vorig jaar.


Beyoncé & Jay-Z

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Gecombineerd vermogen: 1,16 miljard dollar (1 miljard euro)

Als de entertainmentindustrie een koning en koningin hebben, dan zijn dat zonder twijfel Jay-Z en Beyoncé. Ze hebben drie kinderen en volgend jaar zijn ze tien jaar getrouwd.

We kennen hen natuurlijk allemaal van de albums die ze als artiesten hebben uitgebracht, maar ze verdienen ook aan productieklussen, optredens een aandeel in de streamingdienst Tidal, hun eigen privévliegtuigmaatschappij én een luxe champagnemerk.

Deze zomer kochten ze nog een nieuw optrekje ter waarde van 88 miljoen dollar in de heuvels bij Los Angeles, het op vijf na duurste huis in de stad.


Evan Spiegel & Miranda Kerr

Foto: Tommaso Boddi/Getty Images for Baby2Baby
Foto: Tommaso Boddi/Getty Images for Baby2Baby

Gecombineerd vermogen: 3,44 miljard dollar (2,97 miljard dollar)

De uitvinder van Snapchat (en nu CEO van moederbedrijf Snap) Evan Spiegel lacht nog steeds in z'n vuistje dat hij zijn bedrijf niet verkocht aan Facebook. Hij was 's werelds jongste CEO van een beursgenoteerd bedrijf toen Snap in maart naar de beurs ging. Nu rust hij op een vermogen van 3,4 miljard dollar (2,9 miljard euro).

Eerder dit jaar trouwde hij met supermodel Miranda Kerr, die met haar eigen 45 miljoen dollar (38 miljoen dollar) ook niet bepaald heeft stilgezeten.


Mark Zuckerberg & Priscilla Chan

Peter Barreras/AP
Foto: Peter Barreras/AP

Gecombineerd vermogen: 74,6 miljard dollar (64 miljard euro)

Zondagskind Zuckerberg verdiende zijn eerste miljard (in dollars) toen hij nog maar 23 was. Inmiddels is de oprichter en CEO van Facebook tien jaar verder en tikt hij al de 74 miljard aan. Extra charmant is dat hij getrouwd is met zijn vriendin uit hun tijd aan de universiteit van Harvard - waar ze beiden hun studie niet afmaakten.

In 2012 trouwden ze en nu zijn ze de ouders van twee dochters. Als koppel werken ze via de Chan Zuckerberg Initiative aan projecten in de gezondheidszorg en onderwijs wereldwijd en ze hebben ook The Giving Pledge ondertekend, waar multimiljardairs beloven een groot deel van hun geld weg te geven.


Bill & Melinda Gates

Foto: Brian Ach/Getty Images for The Lasker Foundation
Foto: Brian Ach/Getty Images for The Lasker Foundation

Gecombineerd vermogen: 89,6 miljard (77,3 miljard euro)

Een fortuin van bijna 90 miljard dollar - maar dat was nog veel hoger geweest als Bill en Melinda Gates het merendeel van hun geld niet doneerden aan goede doelen als gezondheidsonderzoek of de ebola-epidemie in West-Afrika. Hun gezamenlijke fonds, naar hen vernoemd, beschikt over een enorm bedrag van 40 miljard dollar voor ontwikkelingswerk rond gezondheid en versimpeling van medicatie.

De drie kinderen van het echtpaar hoeven naar verluidt niet te rekenen op een riante erfenis.


Jeff & Mackenzie Bezos

Evan Agostini/AP Images
Foto: Evan Agostini/AP Images

Gecombineerd vermogen: 94,5 miljard dollar (80 miljard euro)

Amazon-baas Jeff Bezos komt al in de buurt van de 100 miljard aan eigen vermogen. Hij is 24 jaar getrouwd met schrijfster Mackenzie Bezos nadat ze elkaar ontmoetten als collega's bij een investeringskantoor.

Ze namen samen ontslag en reden vervolgens naar Seattle om Amazon op te richten. Hun karakters vullen elkaar aan, zei Mackenzie onlangs tegen Vogue.

LEES OOK: 15 dingen die het waard zijn om nét even meer aan uit te geven