In een poging om je LEGO-collectie wat te personaliseren kun je nu via Etsy je eigen hoofd laten 3D-printen op de schaal van een LEGO-poppetje. 

Helaas zijn de feestdagen net voorbij, anders was dit een topcadeau geweest voor de LEGO-gekke oom of neef, of misschien voor jezelf. Het enige dat de maker van de 3D-LEGO-hoofden nodig heeft is een selfie van voor en opzij. Twee weken later ontvang je een hoofdje dat naadloos past op de nekken van je Ninjago-strijder of kraanmachinist.

Set voor op de bruidstaart

Je kunt voor de verandering ook kiezen om een andere haarkleur aan je hoofdje toe te voegen. Het leukste product is wellicht de LEGO-bruidstaartset: een bruid en bruidgom-poppetje met gepersonificeerd hoofd en een paar toepasselijke steentjes.

Volgens de makers, funky3Dfaces, zijn de resultaten ‘zo levensecht dat het eng wordt’. Het bedrijf maakt ook 3D-geprinte gezichten op koelkastmagneten.

Natuurlijk zijn er grote kortingen voor bulkorders. Dus wie op zoek was naar zijn eigen Star Wars kloonleger, hoeft niet langer te zoeken…

Lees ook op Business Insider

Dit artikel is oorspronkelijk verschenen op z24.nl