Hybride werken is here to stay. Of je nu inlogt vanuit je thuiskantoor, je favoriete koffietent of misschien zelfs vanaf je strandbedje aan de Spaanse kust, we kunnen tegenwoordig overal aan de slag.

Dit is de start van nieuwe mogelijkheden. Bedrijven zitten nog midden in de transitie van full-time kantoor naar hybride werk. De vraag rijst daarom ‘hoe kunnen we deze manier van werken nu zo inrichten dat we altijd een Happy Worker zijn’. Daar speelt de technologie zowel voor de gebruiker als IT manager uiteraard een grote rol.

Op 27 september gaan we bij Strandzuid in Amsterdam tijdens het HP Work Happy Event dieper in op de kansen, oplossingen en mogelijkheden die het hybride werken bedrijven en medewerkers brengt. En laten we je zien dat werkgeluk met slimme oplossingen toegankelijk is voor iedereen. Meld je hier aan.

Gasten

Maartje Wolff schreef het Happy Office manifest en geeft vier pijlers van een positieve werkcultuur. Mark Tighelaar ontkracht fabels over hybride werken en vertelt hoe we veiligheid en focus kunnen omarmen.

Michiel Meyer helpt organisaties zoals Netflix en Mollie met het inrichten van remote werkplekken en laat zijn bedrijf Workwize internationaal groeien vanuit het motto: ‘work-from-anywhere’. Thomas Mulder maakte het organisatiebeleid voor hybride werken bij VodafoneZiggo en legt uit waarom zijn focus ligt bij het teamgevoel.

Yvonne van Veen deelt de visie van Achmea op de toekomst van werken en vertelt welke inzichten zijn gehaald uit de pilots die zij hebben gedaan.

Programma

  • Hybride werken: hoe bouw je een visie die uniek is en past bij jouw organisatie?
  • De grootste uitdagingen op het gebied van leiderschap, samenwerken en betrokkenheid
  • Trends voor technologie om ons beter te verbinden
  • Concrete handvatten om mee aan de slag te gaan

En verder:
Laat je inspireren door experts van HP / Netwerken / Win een HP Dragonfly /  Foto booth  / Cocktails / Lounge area aan het water.

27 september, Strandzuid

Dinsdag 27 september
15.15 – 16:00 – Inloop & welkomstdrankje
16.00 – 17.00 – Live uitzending met gasten aan tafel
17.00 – 18.30 – Borrel

Locatie: Strandzuid, Amsterdam

De livestream start om 16:00 uur op www.businessinsider.nl

Meld je hier aan voor het event of voor de livestream.