Voor alle ondernemers en managers die inzetten op digitale groei, start op 9 oktober onze gloednieuwe serie #techtalks. In deze serie laten bekende sprekers je zien hoe je veilig digitaal kunt groeien. Laat je inspireren door toekomstige trends en ga aan de slag met jouw technologische uitdagingen.

Veel bedrijven hebben de digitale werkplek inmiddels wel omarmd, maar de ontwikkelingen volgen zich in hoog tempo op. Kunnen we AI inzetten om onze routinetaken te automatiseren? Hoe beschermen we onze bedrijfs- en klant data tegen cyberaanvallen? En hoe kunnen we virtuele teams nóg efficiënter laten samenwerken?

Dat ontdek je in de nieuwe serie van Business Insider en Vodafone Business: #techtalks. In deze serie nemen verschillende sprekers je op inspirerende wijze mee in de nieuwste tech-ontwikkelingen. Vanaf 9 oktober staan er nieuwe talks voor je klaar op businessinsider.nl/techtalks. In slechts 10 minuten ben je helemaal bij!

#techtalks start tijdens de Nationale Cybersecurity maand, een jaarlijks initiatief waarbij organisaties zich inzetten om kennis te delen rondom cybersecurity. Namelijk 1 op de 5 bedrijven in Nederland maakt kans het slachtoffer te worden van een cyberaanval met grote impact, ook als zij gewoon antivirussoftware en een firewall hebben. Daarom trappen we af met 2 cybersecurity talks waarin we ondernemers bewust willen maken van het belang van online veiligheid en waarmee we cyberveilig gedrag willen stimuleren.

#techtalk 1: In het hoofd van de hacker

In de openingstalk vertelt hacker Edwin van Andel je hoe je jouw business weerbaar maakt tegen de tactieken van cybercriminelen. Edwin begon op zijn 13e met hacken, hackte het twitteraccount van Donald Trump en is tegenwoordig CTO van een beveiligingsbedrijf. Op humoristische wijze geef hij een kijkje in de denkwijze van een hacker zodat jouw bedrijf de nodige stappen kan zetten om digitaal veilig te blijven.

#techtalk 2: Unieke inkijk cyberstrategie van CISO

Jurre Horsels is CISO VodafoneZiggo en een absolute voorloper op het gebied van cybersecurity. Hij geeft in de tweede talk een eenmalige, unieke inkijk in zijn ‘security-first’-strategie. Hij laat zien dat je als organisatie je dreigings- en risicobeeld goed in kaart moet brengen en vanuit daar kunt nadenken wat je volgende stappen zijn.

Welke zaken kun je als ondernemer makkelijk uitbesteden en welke doe je zelf? In zijn talk geeft hij vele tips en lessons learned die je kunt doorvertalen naar jouw organisatie.

#techtalk 3: Nooit meer bij een meeting

Organisatiefuturoloog Arjen Banach is in 2018 uitgeroepen tot één van de meestbelovende sprekers van Nederland en neemt je mee onze toekomstige manier van werken. Ontdek hoe je nóg efficiënter kunt werken en waarom je in de toekomst nooit meer bij een meeting aanwezig hoeft te zijn.

Na zijn innovatieve talk vol eye-openers, trends, prikkelende vragen en experimenten, ben jij geïnspireerd om de werkplek van de toekomst ook echt in de praktijk te brengen.

Nieuwsgierig geworden? Op 9 oktober gaan we van start met de #techtalks. Wil jij als eerste de #techtalks in je email ontvangen? Meld je dan hieronder aan en we sturen ze je toe.