Wegens succes organiseren Startupbootcamp & Nxchange op 22 november de tweede editie van het Angel Cafe. Het enige café in Nederland waar je alles komt te weten over hoe het investeren in early stage startups werkt en wat investeren in jouw toekomst en die van onze wereld betekent. Investeren in startups is namelijk investeren met een positief financieel én impactvol rendement.

Gehost door Jay Jay Boske van Day1 en WTFinance

Dit keer nog groter dan vorige keer en met superleuke gasten onder leiding van presentator en ondernemer Jayjay Boske van het sociaal media kanaal DAY1 en WTFinance. Kauan von Novack (Managing Director StartupBootcamp) en Marleen Evertsz (co-founder and chief executive officer Nxchange) discussiëren samen over de wereld van investeren en ondernemen. Wil je dit niet missen? Meld je nu aan voor live uitzending in Capital C Amsterdam of de livestream van Business Insider Live.

Hoe werkt early stage startup investing?

Historisch gezien was investeren in startups alleen toegankelijk voor geaccrediteerde of professionele investeerders. Nxchange en Startupbootcamp maken het met het Bold Action programma van Startupbootcamp voor iedereen mogelijk om te investeren in een gediversifieerde portefeuille van 90 startups! 

Dit roept ook vragen op: hoe werkt early stage startup investing nou eigenlijk? Welke innovaties zijn er momenteel op dit gebied? Welke startups zijn hot en welke not?

Do’s, don’ts en fckup stories

De antwoorden op deze vragen en meer bespreken wij met jullie onder het genot van een drankje met jullie. Verwacht daarnaast de do’s & don’ts van investeren in early stage startups én meerdere investeerders hun ‘fckup stories’.

Gasten op het Angel Cafe


Ook verwelkomen wij startups en scaleups die hun visies willen pitchen. Een avond boordevol informatie en interessante gesprekken dus! Leer van:

Een avond boordevol informatie en interessante gesprekken dus!

Meld je nu aan voor de live uitzending in Capital C Amsterdam of voor de livestream van Business Insider Live.

Start livestream: 19.00 uur op Businessinsider.nl

Programma op locatie:
18:00: Aanvang en drankje
18:45 Korte introductie
19:00 – 20:00: Live uitzending
20:00 – 21:30: Netwerken
21:30: Einde event

Datum: 22 november
Locatie: Capital C, Weesperplein 4B, Amsterdam