Nu thuiswerken een blijvertje is gebleken, zoeken werkgevers en werknemers naar een nieuwe balans. Hoe bereik je werkgeluk als mensen op afstand werken? Daarover ging deze speciale editie van Business Insider Live: Work Happy! Heb je de uitzending gemist? Kijk dan hier de livestream terug en leer van VodafoneZiggo, Achmea, Workwize, Focus Academy en Happy Office.

Onder de bezielende leiding van presentator Joost Hoebink buigen experts en ervaringsdeskundigen zich over de vraag: wat is werkgeluk? Aan de desk in de studio Strand Zuid in Amsterdam ontvangt Hoebink een keur aan gasten. Maartje Wolff is opsteller van het ‘Manifest voor Werkgeluk’. Zij pleit aan tafel voor meer maatwerk binnen bedrijven.

Daarnaast schuift Mark Tigchelaar aan. Deze focusexpert weet alles over aandacht en afleiding en wat je moet doen om concentratieverlies tegen te gaan. Volgens Tigchelaar creëert de thuiswerkrevolutie nieuwe uitdagingen. Zijn boodschap: je kunt beter vertrouwen hebben in medewerkers dan ze op de vingers kijken.

Business Insider Live! Work Happy wordt mede mogelijk gemaakt door HP.