Het feit dat hybride werken here to stay is, plaatst leidinggevenden in de IT voor nieuwe uitdagingen. Want hoe manage je werkplekken op zo’n manier dat ze niet alleen veiliger worden maar ook beter aan de eisen van gebruikers voldoen, de productiviteit vergroten en de samenwerking bevorderen?

Productivity, security, collaboration en managebility; dat zijn de hoofdthema’s van het eerstvolgende HP Work Happy Event op 16 februari in Capital C in Amsterdam. Onder leiding van host Joost Hoebink kijken we vooruit naar de toekomst van de data-driven workplace. Concreet. Praktisch. Met inzichten en lessons learned die je zelf direct in de praktijk kunt toepassen.

Joost ontvangt een keur van topgasten en beslissers uit de zakelijke wereld van IT en digitale transformatie.  

Verandering en groei

Eric Wesselman is Head of Digital Transformation Advisory KPMG. Hij weet alles over het innoveren en digitaal transformeren van bedrijven. Anneke Keller is voormalig CTO Wehkamp. Zij werd eerder genomineerd als meest innovatieve leider en CIO of the year. Anneke vertelt over verandering en groei van organisaties. 

Betere bedrijfsresultaten

Artie Debidien is CIO en Executive Vice President bij KPN. Zij kent als geen ander de uitdagingen van een telecomgigant in transitie. Artie wil van de Telco een ‘Techco’ maken. Dave Maasland komt als Cybersecurity & Cybercrime expert maar liefst 10 cyberthreats voor 2023 delen.

Tot slot geeft Pelle Aardewerk als Cybersecurity Consultant Lead bij HP Europe tips en adviezen hoe je betere bedrijfsresultaten behaalt met een slimme roadmapstrategie voor endpointbeveiliging.

Wil je je (gratis) aanmelden voor het evenement? Klik dan hier. Vooraf zijn er hapjes en drankjes. HP geeft diverse demonstraties van hybridworkingproducten en je kunt een gratis cyber security consult aanvragen. Na de uitzending is er mogelijkheid om te netwerken.


Het HP Work Happy Event gaat om 16:00 uur van start (15:00 uur inloop op locatie). Reageer snel want het aantal plaatsen is beperkt! Klik hier om je gratis aan te melden.