Dit is een commerciële boodschap van onze partner BTC Direct. Disclaimer: handelen in cryptovaluta brengt risico’s mee. U kunt uw inleg kwijtraken. In het verleden behaalde rendementen geven geen garantie voor de toekomst.

De cryptomarkt ontwikkelt zich razendsnel. Cryptovaluta is al lang geen technisch speeltje meer: El Salvador voert bitcoin in als wettig betaalmiddel, en grote bedrijven – Tesla en Microstrategy – hebben bitcoin op de balans staan. 

Hoe investeer je zelf in cryptocurrency? In dit artikel nemen we BTC Direct onder de loep. BTC Direct is een handelsplatform voor alle bekende cryptocurrency’s, waaronder Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin en veel meer. 

Begin met 10 euro gratis

Maak een account aan bij BTC Direct en claim direct tien euro gratis tegoed, door bij het aanmelden vouchercode INSIDER in te vullen

<Claim mijn 10 euro>

Wat is cryptocurrency? 

Eerst een stapje terug. Wat is cryptocurrency? En wat kun je ermee? 

Bitcoin is de allereerste cryptocurrency en zag het levenslicht net na de financiële crisis van 2008. Dat is geen toeval. Bitcoin moet een decentrale oplossing bieden voor het huidige geld- en banksysteem. 

Decentraal betekent dat iedereen kan meedoen en dat niemand de baas is. De broncode van bitcoin bepaalt de uitgifte van nieuwe munten en iedereen kan transacties controleren. In de eerste jaren bestond er alleen bitcoin. Tegenwoordig kun je kiezen uit duizenden cryptomunten. In essentie kun je met elke cryptomunt hetzelfde: digitaal waarde uitwisselen zonder (centrale) bank. 

Maar waar bitcoin een digitale variant van geld biedt, kunnen andere crypto’s een ander doel dienen. Ethereum en Cardano bieden bijvoorbeeld een platform voor decentrale applicaties. En VeChain heeft het ambitieuze doel om de logistieke sector naar de blockchain te verhuizen.

Investeren in cryptocurrency

Voor zowel beginners als ervaren traders is investeren in cryptocurrency interessant. Het is een jonge markt: de koersbewegingen zijn daardoor groot. Dat is tegelijkertijd een kans en een risico. Je kan veel rendement behalen, maar ook (een deel van) je inleg verliezen. 

Maar via welk platform kun je het beste handelen? Kies je voor het handelsplatform van BTC Direct, dan kies je voor veiligheid, snelheid en expertise. 

Veiligheid

Het platform onderscheidt zich doordat BTC Direct zorgt voor de beveiliging van je investering. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over een eigen wallet, ontvangstadres of om het beveiligen van je coins. 

Al jouw investeringen worden offline opgeslagen zodat hackers hier niet bij kunnen. Daarnaast blijven de cryptocurrency’s op het platform en kunnen ze niet worden verzonden. Bovendien kan je geld alleen overgemaakt worden naar een door jou goedgekeurde bankrekening.

Meerdere apps, verschillende wachtwoorden, private keys en het kopiëren van ontvangstadressen zorgen ervoor dat coins verloren kunnen gaan. Dat is verleden tijd. BTC Direct maakt cryptocurrency niet alleen veilig, maar ook snel.

Snelheid

Doordat de coins bij BTC Direct blijven, kun je razendsnel handelen. Spot je een goed moment om te kopen? Twijfel niet, druk op koop en je order wordt meteen verwerkt. 

Handig om te weten: je hoeft niet direct een hele coin te kopen. Investeren kan al vanaf één euro. Zo creëer je eenvoudig met kleine bedragen een portfolio met meerdere cryptomunten. Coins verkopen gaat net zo eenvoudig. Je kunt ervoor kiezen om je euro’s als tegoed in je portfolio te houden, of om je tegoed op te nemen naar je bankrekening. 

Expertise

Om je op weg te helpen deelt BTC Direct elke dag het laatste nieuws en koersanalyses. Gebruikers kunnen dus leunen op de expertise van een van de oudste bitcoinbedrijven van Europa. Dit zijn geen financieel adviezen, maar kunnen je wel op weg helpen om de juiste beslissingen te nemen. 

Wil je beginnen met het handelen in bitcoin en andere cryptovaluta? Aarzel niet langer, de vouchercode van BTC Direct is de uitgelezen mogelijkheid om je op gang te helpen. Claim je tien euro door vouchercode INSIDER te gebruiken als je een account aanmaakt, en start vandaag nog!

Ontvang 10 euro gratis van BTC Direct

Het handelsplatform van BTC Direct uitproberen? Maak eenvoudig een nieuw account aan en vul vouchercode INSIDER in. Je krijgt dan direct 10 euro gratis tegoed. Daarmee investeer je in je eerste cryptomunten. 

Begin met je gratis tientje, stort euro’s en start vandaag nog met traden. Aanmelden kan in drie simpele stappen: 

  • Account aanmaken bij BTC Direct
  • Vouchercode INSIDER invullen onderaan aanmeldformulier
  • Je krijgt meteen tien euro gestort, begin direct met handelen

Je kunt een vouchercode van BTC Direct alleen gebruiken bij het aanmaken van een nieuw account. Heb je dus nog geen account, meld je dan vandaag aan en gebruik bij het aanmelden vouchercode INSIDER om direct tien euro gratis te ontvangen. 

<Claim mijn tien euro>