Hoe zou het zijn om alles uit je handen te laten vallen en precies datgene te gaan doen wat je altijd al wilde doen? Doen wat je leuk vindt en daar ook nog eens je geld mee verdienen?

Het beste advies krijg je van 7 Amerikaanse ondernemers die precies dat deden: waar ze zin in hadden.

Wees consequent vanaf dag één

Jason Fitzgerald had weliswaar een carrière als consultant en accountant, zijn passie lag bij hardlopen. Zozeer dat hij zijn vulpen aan de wilgen hing en full-time virtual running coach werd. Een baan waarmee hij nu 10.000 dollar per maand toucheert.

Zijn advies?

“Je kunt niet aan een business bouwen, als je niet constant als een bok op de haverkist zit. Ik zie ze komen en gaan: mensen die een online bedrijf starten, een maand lang keihard werken en vervolgens hun aandacht laten verslappen wanneer ze het druk krijgen. Als je er niet elke dag aan denkt, dan heb je het waarschijnlijk niet in je.”

Lees hier zijn hele verhaal


Begin vroeg

Dan Henry begon als pizzabezorger, en sleept nu dikke winsten binnen door anderen te laten zien hoe je effectief gebruik maakt van Facebook-advertenties. Volgens Henry is de smaak van succes de belangrijkste drijfveer om een zaak op te bouwen.

Zijn advies:

"Ik zou willen dat ik éérder degene was, die ik nu ben. Over allerlei dingen die ik vroeger niet deed omdat ik te lui was, of omdat ik dacht dat het niet zou werken, van die dingen word ik nu juist enthousiast."

Lees hier Dans hele verhaal


Wacht niet tot alles perfect is

Cailen Ascher coacht vrouwelijke ondernemers, verdient daar een vorstelijk salaris mee en werkt nochtans slechts drie dagen per week. Ze laat zich afleiden noch afremmen door details.

Haar advies:

"Wachten tot iets perfect is, is een vorm van uitstelgedrag. Ik heb liever iets goeds op de rails staan, dan dat het ernaast ligt omdat het nog niet helemaal af is."

Lees Cailens hele verhaal


Laat je niet van de wijs brengen

Chandler Bolt verliet de universiteit in 2013 om een online business te beginnen. Bolt adviseert en faciliteert schrijvers die hun eigen werk willen uitgeven. Dit jaar verwacht hij meer dan een miljoen dollar aan omzet te genereren.

Hij adviseert:

"Wees niet bang voor het diepe. Wees niet bang om te mislukken. Dat is trouwens iets waar ik ook zelf aan moet werken - me vaker senang voelen met verlies. Telkens wanneer je faalt, is dat een teken dat je iets op het spoor bent. Mensen die succesvoller zijn dan anderen, hebben ook vaker gefaald."

Lees hier het hele verhaal van Chandler


Vergeet niet de basics van het zakendoen

Sarah Jones begon haar carrière als artiest totdat ze besefte wat ze eigenlijk het liefst wilde: mensen helpen. En dus is ze nu datingcoach in Bay Area en verdient 20 duizend dollar per maand. "Ik ben zo opgelucht en blij dat ik dit werk doe," zegt ze.

Sarahs advies:

"Ik denk dat bij een heleboel mensen die coach willen worden het wel goed zit met het spirituele. Maar wat vaak de meeste tijd en energie kost zijn de praktische, systematische en structurele aspecten van het werk. Zorg ervoor dat je over die vaardigheden beschikt die je nodig hebt om mensen te helpen en dat je open staat om te leren van de mensen die je respecteert."

Lees Sarahs hele verhaal


Wacht niet op de ideale gelegenheid

Navid Moazzez een dropout. Maar nu runt hij een merkenbedrijf dat maandelijks meer dan 40 duizend dollar genereert.

Zijn advies:

"Het is nooit een goed moment om de sprong te wagen. Neem vandaag een kleine stap, doe het voordat je er klaar voor bent, ga er vol in en just do it!"

Lees hier zijn hele verhaal


Streef iets na waar je goed in bent

Jeff Goins stopte als marketingdirecteur om datgene te worden, waarvan een vriend zei dat hij het allang was: schrijver. Het enige wat hij hoefde te doen was schrijven. Jeff schreef drie boeken en verdient nu zo veel dat, hoewel zijn vrouw met werken gestopt is, hun inkomen verdrievoudigd is.

Jeff zegt:

"Luister naar je leven - zodat je begrijpt waar je echt goed in bent en gepassioneerd van raakt. Het ergste wat je kan overkomen, is dat je het verkeerde najaagt."

Lees Jeffs hele verhaal