“We zijn één van de leukste bedrijven in de regio, met een goed arbeidsvoorwaardenpakket”, zegt Sven van der Biezen in The Next Move-podcast van Business Insider. De CEO van fintechbedrijf Floryn ziet dat veel talent geïnteresseerd is in een functie in deze branche: “Het gaat dan om de uitdaging. En fintech is een sector waar veel euro’s doorheen bewegen. Dat is een leuke puzzel voor onze mensen.”

Bij de start van het bedrijf koos hij ervoor om niet in Amsterdam, waar grote spelers als Adyen en Mollie zitten, maar in Den Bosch het hoofdkantoor te vestigen.

Waarom dat is, en waarom meer ondernemers het Zuiden zouden moeten overwegen, legt hij uit in deze aflevering van The Next Move. Luister het hier!

In de zevende aflevering van de podcast The Next Move spreekt Diederik Heinink met Annerie Vreugdenhil van ING Neo en Sven van der Biezen van fintechbedrijf Floryn. Daarbij gaat het onder meer over innovatie in de bankwereld, fintechs, bedrijfscultuur en de strijd om techtalent.

Volg de podcast The Next Move en abonneer je via Spotify, Google of Apple.

The Next Move wordt in samenwerking met Rotterdam School of Management, Erasmus University gemaakt. Wil jij het maximale halen uit je carrière of bedrijf? Volg dan een korte training of parttime MBA. Kijk wat het beste bij jou past op RSM.nl/thenextmove

Beluister meer afleveringen van The Next Move:

Bekijk ook: Lenen aan het MKB: zo gaan grootbank ING en fintech Floryn daarmee om