Wie nog een paar kekke FEBO-slippers wil bemachtigen moet snel zijn. De badslippers van de snackbarketen zijn enorm populair.

Begin augustus kondigde FEBO een nieuwe kledinglijn aan, met een shirt, broek en slippers. Ook is er een “multifunctioneel Grip-shirt® voor de pro-snacker” dat snacks onderweg warmhoudt en een “praktische afveegzone voor je handen” heeft.

Het gaat om een eenmalige actie.

“Na 75 jaar FEBO werd het hoog tijd voor een kledingcollectie”, aldus directeur Dennis de Borst. “De collectie hebben we speciaal voor onze fans gemaakt. De items zijn sterk geïnspireerd op voetbal, voetbal en snacken is immers onlosmakelijk aan elkaar verbonden.”

De spullen zijn vanaf donderdag 17.00 uur te koop in een speciale webshop op de FEBO-site, “in zeer beperkte oplage en zolang de voorraad strekt”, aldus het snackbedrijf. De slippers zijn daarnaast verkrijgbaar bij alle Nederlandse FEBO-vestigingen.

Het prijskaartje? Voor de badslippers ben je 17,50 euro kwijt, de shorts kosten 24,99 euro, het snack-shirt 34,99 euro en het Grip-shirt 39,99 euro.

Diehard fans snelden donderdag meteen naar de dichtstbijzijnde FEBO. “Groot ingekocht voor de collega’s ook”, schrijft Ellen Veldhuis op Facebook. “Mét nieuwe sokken erbij, want we willen het natuurlijk wel een beetje classy houden – je werkt immers bij een grootbank of niet.”

Lees ook op Business Insider

Op sociale media verschenen tientallen berichten van mensen die de slippers hebben gekocht:

What a time to be alive, what a time TO EAT A BAMISCHIJF #febo #slippers #likeforlike #rayavanmattaveld #defenomeen

Een bericht gedeeld door Rimma van der Linde (@__rimma) op

#febo #snackslippers

Een bericht gedeeld door shireen (@applereeni) op