Een dag vol connectie, ambitie, thought leadership en alles wat je wilt weten op het gebied van brands, media, technologie en commerce. Dat is EMERCE EDAY. Op donderdag 6 oktober 2022 komen de meest vooruitstrevende en gemotiveerde professionals bij elkaar voor een berg aan nieuwe kennis en een frisse blik richting de toekomst.

De eerste live editie sinds 2019 met meer dan 30+ inspirerende talks. Verwacht onderwerpen van bio-fabrication tot Quantum Internet en van robotics tot solar auto’s. Ben je erbij op 6 oktober 2022, dan mag je de volgende sessies zeker niet missen:

The state of digitalization

Maria von Scheel-Plessen is Director EMEA bij Gucci. Ze houdt zich bezig met media, advertising en performance e-commerce en weet alles over de unieke digitale kansen in het huidige marketing- en e-commercelandschap.

Marie von Scheel-Plessen

In haar presentatie neemt ze het publiek mee in de digitale transformatie. Een topic waar iedereen mee te maken heeft, maar waar nog veel vragen over bestaan. Maria bespreekt de roadmap naar digitalisering, de e-commerce customer journey, customer insights en Metaverse best practices.

All the ghosts in the machine

Een extreem persoonlijke digitale voetafdruk hebben we bijna allemaal. Maar wat gebeurt er met al onze data als wij niet meer in leven zijn? Wat is het gevolg van onze digitale erfenis?

Elaine Kasket

Elaine Kasket is schrijfster, keynote speaker en counseling psycholoog. In haar presentatie neemt ze je mee in ontroerende waargebeurde verhalen, aangevuld met wetenschappelijk onderzoek. Een fascinerende sessie die de luisteraar aanzet tot denken en filosoferen over het leven, de toekomst en onze digitale onsterfelijkheid.

Storytelling en Web3

Als schrijver voor Marvel Comics weet B. Earl alles over storytelling. Storytelling is dé manier om mensen te raken en waardevolle connecties te leggen. Hoe werkt dit in Web3? B. ziet NFT’s als storytelling nodes voor zowel gemeenschaps- als wereldopbouw.

In zijn presentatie gaat hij uitgebreid in op digitale interacties en de storytelling van de toekomst.

B. Earl

De allerlaatste tickets

Wil je EMERCE EDAY op 6 oktober 2022 niet missen? Er zijn nog enkele late bird tickets beschikbaar. Lees snel verder of koop direct een ticket om je plek te reserveren.