Chloe Bridgewater uit Heresford in Engeland is iets ambitieuzer dan het gemiddelde 7-jarige meisje.

Chloe is gefascineerd door haar Kindle Fire-tablet, robots en ook helemaal vol van het idee om ergens te werken waar ze zitzakken hebben, go-karts en glijbanen. En dus besloot ze te solliciteren bij Google.

Hier is de brief van Chloe, die haar vader Andy met Business Insider heeft gedeeld, te lezen.

Schattig of niet? Maar stel je eens haar verbazing en opwinding voor toen ze een brief terugkreeg van de topman van Google, Sundar Pichai. Hij moedigt haar aan om haar dromen te volgen.

“Ik zie uit naar je sollicitatie als je klaar bent met school! :)”, schrijft hij.

Bekijk hier de brief van Pichai die Andy Bridgewater eerder deze week deelde via LinkedIn.

google pichai letter chloe bridgewater

Foto: bron Andy Bridgewater

Business Insider heeft de echtheid van de brief geverifieerd.

In zijn post op LinkedIn schrijft Bridgewater dat de brief een broodnodige oppepper is voor het zelfvertrouwen van Chloe. Het meisje werd jaren geleden aangereden door een auto.

chloe andy bridgewater

Foto: Chloe Bridgewater en haar vader Andy. bron: Andy Bridgewater

Chloe's fascinatie voor Google ontstond kort geleden, toen ze haar vader vroeg naar zijn ideale werkplek, aldus Bridgewater tegen Business Insider. De vader werkt nu als verkoper voor een fabrikant van onderdelen voor koelsystemen.

"Ik zei 'Oh, Google zou wel een leuke werkplek zijn'", vanwege de wereldberoemde extraatjes en al het baanbrekende werk dat het doet. Toen Chloe besloot dat ze daar ook wel zou willen werken moedigde ik haar aan om te solliciteren en toen ging de bal rollen", zegt hij.

Alle aandacht die het persoonlijke antwoord van Pichai opleverde, heeft Chloe alleen maar doen besluiten om voor Google te willen werken. Bridgewater zegt dat zijn dochter nu een plekje bij het Silicon Valley-bedrijf wil veroveren door op TV te komen en met de media te praten.

Hij heeft haar verteld dat ze zich moet concentreren op school en het ontwikkelen van haar vaardigheden. Bridgewater wil nu zelf ook zijn technologische skills oppoetsen om Chloe bij te kunnen houden.

LEES OOK: De bliksemcarrière van Sundar Pichai, de baas van Google die $650 miljoen waard is