Of we het nu leuk vinden of niet, het einde van het jaar is weer in zicht. Dit geeft een mooie gelegenheid om de balans op te maken.

Wat hebben we als bedrijf goed gedaan en waar liggen onze uitdagingen en verbeterpunten voor het nieuwe jaar? Onder het genot van een glas champagne en een oliebol worden nieuwe plannen gesmeed, strategieën bepaald en targets gesteld.

Het is een goed moment om het personeel, de relaties en de klanten te inspireren. Daar hoort natuurlijk een enthousiaste en professionele spreker bij. Sprekersbureau Quality Bookings, marktleider op het gebied van inspirerende sprekers, heeft voor jou dé top 5 gemaakt voor jouw eindejaarsevent.


1. Najib Amhali – cabaret op maat

SP8-QB-NAJIB-556

Lachend het jaar uit? Als een van de populairste cabaretiers van Nederland is hij tevens een gewild spreker op zakelijke evenementen. Bedrijven huren comedian en acteur Najib Amhali in vanwege zijn unieke vermogen om het publiek te inspireren en verwarmen, maar bovenal te laten schateren.

In overleg met de opdrachtgever is hij als spreker veelzijdig inzetbaar voor bijvoorbeeld korte optredens of een dagvullend programma. Zijn jarenlange ervaring en rappe improvisatievermogen maken een rol mogelijk tijdens diverse bedrijfsevenementen, van personeelsfeesten tot awardshows.


2. Paul de Munnik – muzikaal intermezzo

SP8-QB-Paul de Munnik (ovv Bob Bronshoff)

Twintig jaar lang maakte hij furore als helft van het succesvolle cabaret- en muziek duo ‘Acda en De Munnik’. Inmiddels timmert Paul de Munnik aan de weg als soloartiest en wordt hij veelvuldig geboekt voor uiteenlopende bedrijfsevenementen en bijeenkomsten. Niet alleen voor puur muzikale optredens, maar ook voor dagvoorzitterschappen in combinatie met muzikale intermezzo’s.

Steeds meer bedrijven kiezen voor deze unieke mix van gastheerschap en muzikaliteit en willen de rasentertainer graag inhuren voor een optreden op maat.


3. Niels Houtepen – corporate illusionist

Quality Bookings

Als prijswinnend magician en corporate illusionist heeft Niels zich verdiept in neurolinguïstisch programmeren, hypnose, psychologische experimenten en marketing. Door dit te combineren met zijn ervaring in cabaret, stand-upcomedy én zijn theatershows, heeft Niels een unieke vorm van entertainment ontwikkeld. Dit concept is moeilijk in een hokje te plaatsen, maar is het best te omschrijven als… verwondering.

Tijdens elke show zet Niels graag bewezen acts in, om zijn publiek aan het denken te zetten met scherpe zakelijke inzichten. Zelf is hij succesvol ondernemer en gefascineerd door het ondernemerschap, daardoor weet hij exact wat er speelt bij bedrijven; van het MKB tot grote corporates. Door het maatwerk karakter van zijn podiumformule raakt hij de toeschouwers recht in het hart en legt hij met interactieve momenten de verbinding tussen de thema’s en de doelgroep.


4. Deborah Nas – trendwatcher innovaties

Quality Bookings Deborah-Nas

Hoe ziet jullie branche eruit in de toekomst? Ontwikkelingen als digitalisering, artificial intelligence, internet of things, robotica en nieuwe productietechnieken zoals 3D-printen gaan ons werk en leven voorgoed veranderen. We staan aan de vooravond van een tijdperk vol baanbrekende ontdekkingen. Dit biedt nieuwe kansen voor bedrijven en organisaties, maar hoe deze tijdig te signaleren én te benutten?

Professor, ondernemer en trendwatcher Deborah Nas geeft in haar lezing ‘De technologietrends van het heden en de toekomst’ het antwoord op deze en andere prangende vragen. Voor een enerverende presentatie op maat boek je Deborah nu bij Quality Bookings.


5. Met Erben en Rob naar de TOP!

SP8-QB-Erben en Rob

De heren (Erben Wennemars en Rob Harmeling) brengen een zeer humoristische coaching-show. Op maat gemaakt voor congressen, seminars en events. In een 30 minuten durende, interactieve presentatie geven Erben en Rob de aanwezigen de juiste spirit om de top te halen.

Je kiest zelf de berg waar tegenop wordt gezien en gegarandeerd; Wennemars en Harmeling brengen iedereen met pilletjes humor, bidons vol energie en injecties met motivatie een stuk verder naar boven. Wat een heerlijke, energieke manier om het jaar te beginnen!