De hoogste baas van Walt Disney, Bob Iger, heeft de familie van het 2-jarige jongetje dat dinsdag bij het Disney vakantiepark in Orlando om het leven kwam, persoonlijk een hart onder de riem gestoken.

Woensdag werd het levenloze lichaam van de jongen gevonden in een meer bij Walt Disney World Resort, nadat hij was gegrepen door een alligator.

Iger kwam ook met een korte persverklaring, meldt Business Insider. “Mijn gedachten zijn bij de familie Graves. Ik bid voor hen. Iedereen bij Disney leeft mee met de familie tijdens dit verschrikkelijke verlies.”

Woensdag vond de politie het lichaam van de jongen, na een zoektocht die de hele nacht duurde. Zestig agenten en natuurbeheerders zochten naar het vermiste kind. Volgens de lokale politie is het kind vermoedelijk verdronken. “Het lichaam was nog intact”, aldus de sheriff.

De jongen was dinsdag bij het meer aan het spelen toen hij gegrepen werd door een alligator waarvan de lengte tussen de 1,2 en twee meter wordt geschat. Zijn vader liep lichte verwondingen op toen hij zijn kind probeerde te redden.

Uit voorzorg sloot Disney alle meren bij het park.

Dit artikel is oorspronkelijk verschenen op z24.nl