Op zoek naar inspiratie om te starten met een eigen bedrijf, of om je huidige bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Bij Business On Stage krijgen bezoekers de kans om vragen te stellen aan doorgewinterde, spraakmakende ondernemers.

Zo interviewt dagvoorzitter Niels Houtepen ID&T-oprichter Duncan Stutterheim, AFAS-CEO Bas van der Veldt, CoolCat-oprichter Roland Kahn en Supertrash-oprichter Olcay Gulsen.

In een informele setting vertellen ze over hun hoogtepunten, maar ook over het verwerken van dieptepunten. Een avondje inspiratie van het hoogste niveau! Business On Stage is een co-productie tussen Theaterbureau.nl, Sprekersbureau Quality Bookings en DeLaMar Theater.

Duncan Stutterheim – 14 maart 2019 – 20.30 uur

Duncan Stutterheim is bekend als medeoprichter van het legendarische ID&T, het bedrijf achter internationale dance-evenementen als Sensation en Mysteryland. Tegenwoordig zit deze ondernemer volop in de vastgoedwereld en is hij (mede-)eigenaar van de A’DAM Toren, Nachtlab en het Westergasfabriekterrein.

Duncan won in 2015 de prestigieuze IJ-prijs, voor zijn belangrijke bijdrage aan de maatschappelijke en culturele pilaren van Amsterdam. Op boeiende wijze vertelt hij over zijn succesvolle beginjaren als ondernemer, maar ook over alles wat daarna volgde.

Bas van der Veldt – 5 juni 2019 – 20.30 uur

Quality Bookings

Bas van der Veldt begon op zijn 19e als productmanager bij AFAS. Via manager productmanagement en directeur productontwikkeling klom hij op tot algemeen directeur (CEO) en boegbeeld van AFAS. Onder zijn verantwoordelijkheid werd AFAS een toonaangevend bedrijf en groeide de omzet van met 700 procent. Bas is naast een echte ICT-kenner ook een veelgevraagd spreker, waarbij hij de aanwezigen én zichzelf op pittige wijze een spiegel voorhoudt.

Roland Kahn – 20 september 2019 – 20.30 uur

Quality Bookings

Roland Kahn verwierf landelijke bekendheid met zijn pogingen om warenhuis V&D over te nemen en voort te zetten, voordat het concern alsnog verloren ging. Een flinke teleurstelling voor Roland, die veel succesvolle modeketens op zijn naam heeft staan. CoolCat bijvoorbeeld, dat van één winkel in Amsterdam uitgroeide tot 130 winkels in de Benelux en Frankrijk. Roland is een vaardig spreker, die gepassioneerd over zijn bedrijven kan vertellen.

Olcay Gulsen – 9 december 2019 – 20.30 uur

Quality Bookings
Olcay Gulsen was al een girlboss voordat de term bestond. Ze zette het internationale modemerk Supertrash op, dat werd gedragen door sterren als Kim Kardashian en Victoria Beckham. In 2018 maakte ze echter bekend dat het modelabel failliet werd verklaard. Olcay vertelt eerlijk en vol zelfspot over haar weg naar de top, haar tegenslagen en wat andere ondernemers hiervan kunnen leren.

Interviewer Niels Houtepen

In het entertainment vak heeft Niels zowel in als buiten de spotlights altijd zijn dromen nagejaagd en hij wil anderen zover krijgen om dit ook te doen. Naast het geven van live presentaties, maken van TV programma’s en live shows heeft Niels ook altijd een passie gehad voor het bedenken en creëren van entertainment concepten in de breedste zin van het woord. Achter de schermen was en is hij als ondernemer, producent en creatieve betrokken bij allerlei mediaconcepten, tv-programma’s en publieksevenementen. Zo was Niels medeverantwoordelijk voor de creatie van Inspiration 360: het grootste inspiratie-event voor professionals, waar de Amerikaanse vicepresident Al Gore en Sir Richard Branson in 2016 aan meewerkten.

Koop hier je tickets voor Business on Stage