Spectaculair penthouse van ca. 700 m2 inclusief dakterras van ca. 150 m2, aantrekkelijk gelegen in Park Allemansgeest grenzend aan de Vliet en op een steenworp afstand van recreatiegebied De Vlietlanden. Hier woont u heerlijk rustig op 20 minuten van Amsterdam-Schiphol.

Zo wordt het huis van de dochter van Vladimir Poetin, Maria, en haar Nederlandse man Jorrit Faassen aan de man gebracht door Christie’s International Real Estate en Hulstkamp Makelaars, signaleert Quote. Kosten voor de twee verdiepingen? 2,9 miljoen euro.

De First Daughter van Rusland kwam voor de liefde naar ons land en betrok in 2013 het penthouse in – hoe toevallig? – Krimwijk. Het pand is gróót en grotendeels nog altijd casco en ongebruikt, zo laten de foto’s zien.

Jaren geleden ontdekte Quote dat de Russische president een Nederlandse schoonzoon had die zich had opgewerkt tot een topfunctie bij de investeringstak van Gazprom. Het nieuws werd officieel bevestigd, toen Rusland boos reageerde op berichten in het Leidsch Dagblad en De Telegraaf over de woonplaats van Faassen.

Naar verluidt woont het stel al een tijd niet meer in het huis. Het stel zou na de ramp met MH17 in 2014 uit Nederland zijn vertrokken – nieuwszenders van over de hele wereld berichtten toen over ‘de dochter van Poetin die in Nederland woonde’

Dat een woning in een Vinex-wijk geen armoe is, laat ook dit pand weer zien. Business Insider zette al eerder negen vette Vinex-villa’s op een rij. Vergeet dus maar je vooroordelen…