Net lootjes getrokken en op zoek naar een leuk cadeau? Of zin om tijdens de feestdagen jezelf een plezier te doen? Deze gadgets zijn misschien wel een schot in de roos.

Op Black Friday gaat menigeen op jacht naar gunstig geprijsde tv’s, voordelige smartphones en laptops met een aantrekkelijk kostenplaatje. Maar ook de gadgetliefhebbers kunnen vandaag hun hart ophalen in de webwinkels.

Een nieuwe espressomachine, frituurpan of Xbox speelconsole? Wellicht is dit het moment.

En voor de sportieveling die niet schrikt van een beetje kou en zijn sportprestaties beter wil kunnen monitoren, is het goed om te weten dat een Polar V800 HR sporthorloge maar liefst 38 procent is afgeprijsd. Daardoor betaal je in plaats van 419 euro nu 276 euro.

Aantrekkelijke aanbiedingen veranderen gedurende de dag. Business Insider Picks houdt bij hoe de prijzen veranderen en wijst je op de aantrekkelijkste deals van het moment.

Dit zijn onze gadget-tips voor de feestdagen, uitgezocht in samenwerking met Kieskeurig.nl:

Insider Picks Nederland schrijft over dingen die jij wellicht leuk vindt. Business Insider Nederland heeft samenwerkingen met verschillende affiliatepartners. Dit betekent dat we een vergoeding ontvangen bij een eventuele aankoop.