Het is een klus waar menig ondernemer tegenop ziet: de boekhouding. Gemiddeld besteed je er als mkb-ondernemer er maar liefst 17 uur per maand aan. Laten we je helpen: in dit artikel vind je de beste boekhoudsoftware voor het mkb.

Misschien had jouw bedrijf in het verleden ook een administratief medewerker: iemand die puur en alleen als taak had om de inkomende en uitgaande facturen te verwerken. Gelukkig hoef jij óf een medewerker dat vandaag de dag niet meer te doen door digitalisering. Een boekhoudprogramma neemt dit graag uit handen. 

Sterker nog: online boekhoudsoftware wordt steeds intelligenter en kan meer en meer taken van je overnemen. Maak een foto van je tankbon, en je boekhoudapp verwerkt hem direct. Of laat pdf-facturen naar een speciaal e-mailadres sturen om ze direct te laten verwerken.

Geïnteresseerd in deze software? We maakten een handig overzicht om je op weg te helpen.

 

Insider Bedrijfssoftware is een service die je als bedrijf helpt om de beste keuzes te maken bij de aanschaf van bedrijfssoftware, in samenwerking met Appwiki. Business Insider Nederland kan een vergoeding ontvangen bij een eventuele aankoop.