Terwijl de aandelenmarkten records breken, rommelt het onder de motorkap. Veel beleggers vragen zich dan ook af: hoe lang gaat dit nog goed? Daar gaan topexperts op het gebied van beleggen dieper op in tijdens het Beleggerscafé, een exclusief kennis- en netwerkbijeenkomst van Business Insider.  

De aandelenmarkten gaan door het dak. Ook de goudprijs en de bitcoin zitten weer in de lift en ook de vastgoedprijzen blijven stijgen. Tegelijk kenmerken financiële markten zich momenteel door grote onzekerheid op macro-economisch en geopolitiek vlak.   

Veel beleggers vragen zich logischerwijs af: hoelang kan dit goed gaan? Zitten we in zeepbel? En zo ja, wanneer barst de bubbel?   

Exclusieve netwerk- en kennisbijeenkomst 

Op die vragen gaan topexperts op het gebied van beleggen in tijdens Het Beleggerscafé, een exclusieve kennis- en netwerkbijeenkomst van Business Insider. Host Joost Hoebink ontvangt tijdens het event op 16 mei een viertal topexperts in Kasteel de Hooge Vuursche .  

In vier thematische blokken nemen deze ervaren financiële experts verschillende aspecten van de markt onder de loep. Beleggingspecialist Michael Nabarro bespreekt de macro-omgeving waar zaken spelen als de waardering van aandelen, het rentebeleid van centrale banken en de positie van de grote techbedrijven die de AI-rally hebben gestuwd. 

Goud en vastgoed 

Beursexpert Gökhan Erem belicht de stand van zaken op de beurs vanuit een technische optiek, met aandacht voor de trendmatige ontwikkelingen. 

Edelmetalenspecialist Bart Brands van Gold Republic gaat in op de grondstofmarkten en de rally van de goudprijs en fondsmanager Miranda Landkroon van Mogelijk Vastgoedfinanciering behandelt actuele ontwikkelingen die relevant zijn voor beleggen in vastgoed. 

Snel reageren, beperkt aantal plaatsen 

Doe je voordeel met actuele analyses en inzichten over kansen en risico’s op de beurs en welke beleggingsstrategie daar bij past. En kom 16 mei naar:  

Het Beleggerscafé van Business Insider – Kasteel de Hooge Vuursche   

Wil je deze exclusieve bijeenkomst voor een selecte groep high end beleggers kosteloos bijwonen? Meld je dan nu aan via het onderstaande formulier. Er is plaats voor maximaal 60 genodigden, dus wees er snel bij!

Programma:  

15:30 Ontvangst  
16:00 Tafelgesprek onder leiding van Joost Hoebink   
17:00 Borrel en Netwerken  

Sprekers:  

Michael Nabarro - Onafhankelijk beleggingsspecialist (CMT)  
Miranda Landkroon - Manager Vermogensopbouw, Mogelijk  

Gökhan Erem - Onafhankelijk beleggingsspecialist (CMT)  
Bart Brands – Edelmetaalspecialist Gold Republic  

Na afloop is er de mogelijkheid om na te praten onder het genot van drinks & bites. Zien we je dan?