Ben je op zoek naar een vaste computer, maar wil je geen gigantische bedragen uitgeven? Dan heeft Lenovo wellicht een interessante aanbieding voor je. Op dit moment kun je de nieuwe Lenovo ThinkCentre M720 tiny-pc kopen voor 659 euro – 206 euro minder dan zijn originele prijs.

Werk je liever met een monitor, toetsenbord en muis en wil je daarom liever een desktop computer dan een laptop? Dan is een mini-pc, zoals deze van Lenovo, ideaal. De computer is net zo krachtig als als een gewone desktop-pc, maar neemt veel minder ruimte in.

Waarom is deze computer zo interessant voor deze prijs? Als je kijkt naar de snelheid en processorkracht van de ThinkCentre M720q Tiny, is deze sterk in vergelijking met andere modellen in deze prijscategorie. Hij beschikt over de recentste generatie Intel®-processors. Voordeel aan de bijbehorende ssd-schijf is dat de computer en je programma’s binnen een paar seconden opstarten.

Bijkomend voordeel: het maakt niet uit of je in een koude loods werkt of een warme omgeving. De ThinkCentre M720q is in elke omgeving betrouwbaar. Kortom: een compleet desktoppakket voor iedereen die de hele dag op kantoor werkt. Wil je minder ruimte verspillen aan een grote computerkast, dan is dit dé oplossing voor jou.

Black Friday: mini-pc en beeldscherm van Lenovo

In aanloop naar Black Friday heeft Lenovo een bundeldeal voor je: de ThinkCentre M720q en de ThinkVision TIO 24 monitor samen voor de promotieprijs van amper 659 euro (exclusief btw) in plaats van 865 euro. Zo ben je in één keer klaar en bespaar je 206 euro.

Lenovo black friday ThinkCentre® bundle M720q + TIO 24

Ga naar de aanbieding »

Insider Picks Nederland schrijft over producten die jij wellicht leuk vindt. Business Insider Nederland heeft samenwerkingen met verschillende affiliatepartners. Dit betekent dat we een vergoeding ontvangen bij een eventuele aankoop.