Voor iedereen die serieus met investeren en ondernemen bezig is: zet het Angel Café, dat op 18 september alweer voor de vijfde keer plaatsvindt, met dikgedrukte letters in je agenda. Dit spectaculaire event staat volledig in het teken van het breed investeren in veelbelovende start- en scale-ups, waarbij investeerders en experts hun belangrijkste inzichten delen.

Het Angel Café kent elke editie een grotere opkomst en groeit daarmee uit tot een niet-te-missen evenement. De belangrijkste boodschap tijdens de vorige editie was dat we aan de vooravond staan van een revolutie die een enorme impact heeft, namelijk de opkomst van bedrijven die zich bezighouden met artificial intelligence.

Het vijfde Angel Café vindt plaats op 18 september om 19.00 uur in Capital C in Amsterdam. Alle plaatsen om het event live bij te wonen zijn gereserveerd, dus meld je daarom hieronder aan voor de livestream. We geven je via email een seintje zodra het event start. 

Artificial Intelligence

AI transformeert de manier waarop we denken, creëren en zakendoen. Op 18 september verkennen we daarom de grenzeloze mogelijkheden ervan: van spraakgestuurde assistenten tot geavanceerde analytische hulpmiddelen. Bereid je voor op inspirerende presentaties en interactieve pitches, die allemaal gericht zijn op het onthullen van de kracht van AI. Ontdek tijdens het event hoe AI de toekomst van investeren en ondernemen vormgeeft en ontmoet gelijkgestemden die dezelfde nieuwsgierigheid delen.

Start-up news

Ook deze keer neemt presentator JayJay Boske, bekend van zijn lifestyle kanaal op YouTube DAY1 en WTFinance, met Marleen Evertsz (co-founder & CEO Nxchange) en Ruud Hendriks (co-founder Startupbootcamp Amsterdam) de nieuwste ontwikkelingen en kansen in de wereld van start- en scale-ups onder de loep. Want op welke wijze zijn start-ups momenteel bezig met AI? Hoe herken je als investeerder een echte AI-unicorn? En hoe maak je als investeerder de meeste impact?

Scaling Up

Tijdens dit onderdeel krijg je echte ondernemerslessen van Jeroen van Glabbeek. Jeroen is CEO van CM.com, een Nederlands technologiebedrijf met inmiddels internationaal bereik dat zich specialiseert in o.a. (AI gedreven) communicatie- en betalingsoplossingen. Hij wist van zijn bedrijf een wereldwijd winstgevend succes te maken. Het afgelopen jaar heeft zijn bedrijf een enorme groei doorgemaakt. Jeroen deelt zijn belangrijkste lessen en inzichten over zijn leiderschap, maar ook innovatie en de voortdurende technologische ontwikkelingen. 

Meet the Investor

De avond sluit af met Rinke Zonneveld, een doorgewinterde professionele investeerder én CEO bij Invest-NL. Invest-NL is een impact investor die de missie heeft om Nederland duurzamer en innovatiever te maken. Rinke zal zowel zijn succes als mislukkingen delen die hij had bij het groter maken van deze staatsinvesteerder. A-typisch denken, risicovolle investeringen én denken in kansen hielpen hem daarbij. Hij zal zijn strategie en geleerde lessen delen met het publiek.

Live pitches voor publiek én de jury

Na elk programmaonderdeel zal een veelbelovende start-up ondernemer zijn verhaal pitchen. De pitchende partijen zijn onder andere: Startupbootcamp met Bold2 en AI startup Dr. Love. De jury, bestaande uit Rinke Zonneveld en Willem Sijthoff, mediaondernemer, uitgever en jurylid, velt vervolgens een oordeel. 

Doe mee via de Future of Finance App!

Ook deze editie wordt gebruikgemaakt van de Future of Finance app. Deze app zorgt voor volledige interactie tijdens het event. Tijdens de uitzending kan je reageren, vragen stellen en feedback geven. Het is dus van belang dat je als deelnemer in de zaal én online de app download, ook voor toegang tot het event zelf. De app is ontworpen door The Future of Finance, een collectief van verschillende organisaties en experts opererend binnen de (Fin)Tech industrie. Download de app daarom vandaag nog en ontdek hoe AI de toekomst van investeren en ondernemen vormgeeft.

Het vijfde Angel Café vindt plaats op 18 september om 19.00 uur in Capital C in Amsterdam. Alle plaatsen om het event live bij te wonen zijn gereserveerd, dus meld je daarom hieronder aan voor de livestream. We geven je via email een seintje zodra het event start.