De derde editie van het Angel Café – het meest leerzame café van Amsterdam – staat op 28 februari in het teken van investeren in early stage startups en scaleups in tijden van crisis. Investeerders, startupsondernemers én experts delen waardevolle investeringstips.

Na twee eerdere succesvolle edities is het in dit nieuwe jaar tijd voor een nieuwe editie van het Angel Café. Tijdens het Angel Café delen investeerders, startup ondernemers én experts de laatste trends en ontwikkelingen uit de internationale startupscene.

Startup nieuws

Onder leiding van presentator en ondernemer JayJay Boske van sociaal media kanaal DAY1 en WTFinance praten Kauan von Novack (Managing Director Startupbootcamp) en Marleen Evertsz (co-founder and chief executive officer Nxchange) over de uitdagende wereld van investeren en ondernemen.

De eerste editie van het Angel Café in 2023 bijwonen of live streamen op 28 februari? Meld je dan nu aan via deze link!

Juist nu, in deze tijd van inflatie, recessiedreiging en internationale onrust, staan investeerders en startup ondernemers voor grote uitdagingen. In het Angel Café komen al deze onderwerpen in hoog tempo voorbij.

JayJay Boske neemt samen met Marleen Evertsz en Kauan von Novack het laatste startup nieuws door. Hoe staat het startupklimaat in Nederland en daarbuiten ervoor? In welke branches kun je als investeerder de grootste impact maken en waar kun je beter even mee wachten? Plus: wat zijn de verborgen tips waarmee je vooruit kunt lopen op de markt?

Elevator pitches

Naast deze insights is er ook ruimte voor de startup ondernemer zelf.
Zo kun je onder andere elevator pitches verwachten van de founders van veelbelovende en impactvolle startups zoals uPledge, Onist, Green Panels en Gelectric. In deze pitches lichten de drijvende krachten achter deze innovatieve startups de dienst of het product toe en waarom zij vinden dat hun bedrijf niet alleen een grote hoeveelheid impact zal maken, maar ook een ontzettend groot succes zal gaan worden. Aan de zijlijn zal de ervaren investeerder Daan Witteveen hen van een Dragon’s Den-like advies voorzien.

The next step

Naast het nieuws en de pitches gaat het over the next step. Hoe groei je als startup door naar de volgende groeifase? JayJay interviewt Rob van den Heuvel, oprichter van groeibriljant Sendcloud over het vinden en verleiden van investeerders. Wat moet je doen om grote investeerders aan je kant te krijgen? En hoe kunnen andere investeerders hiervan profiteren? Duo gast en serial investeerder Ruud Hendriks licht de rol van Startupbootcamp toe bij de groei van Sendcloud.

Dit en nog veel meer hoor je tijdens het eerste Angel Café van 2023, op 28 februari in Capital C in Amsterdam. Jij kunt er bij zijn, live of online. Meld je nu aan via deze link.