Eigenlijk is het bijna geen doen om een dergelijk up-to-date artikel over Afrojack, alias Nick van de Wall, te schrijven. Een van Nederlands bekendste en meest succesvolle dj’s wisselt sneller van auto’s dan een zesjarig kind van tanden. Hoe groot zijn wagenpark op dit moment precies is, weten we helaas niet.

Je kunt volgens Afrojack veel van hem zeggen, maar niet dat hij vergeet welke auto’s hij heeft. Zo vertelt hij in het mei-nummer van JFK Magazine: “Ik heb inmiddels verschillende auto’s staan in Nederland en in Los Angeles, maar ik vergeet ze nooit. Ik zat laatst met Flo-Rida in de studio en toen we naar buiten liepen, stapte hij in een zwarte Escalade, waarop ik hem vroeg waarom hij niet met zijn witte Maybach was. Hij was gewoon vergeten dat hij die auto nog had!”

De dj vertelt verder in het artikel niets met geld te hebben. Hij heeft liever een paar miljoen in zijn wagenpark zitten, dan op de bank staan. Favoriet is de Bugatti Chiron die de Spijkenisser eind dit jaar geleverd krijgt. Wensen heeft hij ook, maar zoals hij in het mannenblad vertelt: “Ik moet de komende jaren flink wat plaatjes draaien om die Chiron af te kunnen betalen.”

Dit is een greep uit de auto’s die Afrojack heeft, had en in elkaar reed:


Onlangs nog kocht de dj een Ferrari F12 Berlinetta (vanafprijs: 369.589 euro) in de kleur Rosso Scuderia, beetje jammer alleen dat hij binnen een week al door de ANWB opgepikt moest worden wegens panne.

My new best friend 😁😁😁🔥🔥🔥

Een foto die is geplaatst door Nick (@afrojack) op

Bron: Autoblog


De Lamborghini Aventador LP750-4 Superveloce ter waarde van ruim 490.000 euro. Speciaal voor de Gumball3000-rally werd de wagen in camouflageprint gehuld. Lang duurde deze liefde niet, afgelopen mei verkocht de dj hem weer.

#Gumball3000 @thehomelessguy

Een foto die is geplaatst door Nick (@afrojack) op

Bron: Autoblog


Maar dat is niet de enige Aventador die de dj had, eerder koos hij al een matzwarte Lamborghini Aventador die hij later in Maya de Bij-outfit wrapte, "per ongeluk" verkeerd parkeerde en in beslag werd genomen door de politie omdat hij te hard reed. Na minder dan een jaar zette hij de wagen weer te koop.

afrojack-invalide-invalideparkeerplaats-aventador

Bron: Autoblog,


En toen hij moest wachten op de Aventador SV én een beetje was uitgekeken op de Aventador hierboven, besloot hij een Aventador Roadster te kopen.

Afrojack Lamborghini Aventador Roadster

Bron: Autoblog


Onlangs liet de dj zijn Rolls Royce Ghost in mat zwart wrappen.

@jdcustoms at it again with the satin wrap

Een foto die is geplaatst door Nick (@afrojack) op


In de zomer van 2015 kocht hij ook al een Rolls Royce Drophead Coupé, de prijs ligt rond de half miljoen euro.

rolls-royce-phantom-drophead-coupe-c693910042015173951_2

Bron: Autoblog, Autogespot


De meeste mensen zullen bij Afrojack vooral denken aan de actie uit 2013 met zijn Ferrari 458. Amper 44 minuten nadat hij die auto had opgehaald bij de dealer, reed hij hem al in de vangrail op de A13.

afrojack auto


Een jaar later wist hij alweer zijn Ferrari 458 Italia niet heel te houden. Ditmaal botste de dj met een knalgeel exemplaar op de auto voor hem op de Amsterdamse Weesperstraat.

afrojack 458 italia crash amsterdam

Bron: AT5

Eerder gebruikte hij de wagen al om Martin Garrix op zijn achttiende verjaardag rijles te geven.

getting some extra driving lessons from @afrojack

Een video die is geplaatst door Martin Garrix (@martingarrix) op


Ook Audi passeerde de revue. zo kocht Afrojack een RS6 en had hij een tijdje een R8 die later werd overgenomen door collega Nicky Romero.

Gonna miss this kid #rs6 #audi

Een foto die is geplaatst door Nick (@afrojack) op


De dj is altijd wel aan het kijken naar andere interessante wagens, en schroomt niet om zijn fans om advies te vragen.

Testdrive day turned into testdrive week 😬😬😬🔥🔥🔥

Een foto die is geplaatst door Nick (@afrojack) op


Afrojack wacht met smart op zijn Bugatti Chiron. Prijskaartje? Ruim 2,2 miljoen euro. Afrojack kocht de auto samen met beste vriend Jeroen van de Berg, hij is onder meer eigenaar van autobedrijf Carlink en de Amsterdamse nachtclub Club Air.

ff lekker hangen aan de bar #bugatti #chiron #nietomdathetmoetmaaromdathetkan

Een foto die is geplaatst door Jeroen van den Berg (@thehomelessguy) op

 

Vanavond trapt Afrojack samen met de talenten van zijn platenlabel Wall Recordings het Amsterdam Dance Event af in club Escape.