Snorrende pizzakoeriers, sportieve fietsbezorgers of bestelbusjes van het bekende postbedrijf: overal kom je bezorgers tegen. En er is ook veel om te bezorgen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het wordt in een pakketje bij jou thuis of op het werk afgeleverd. Daarom een opsomming van opmerkelijke artikelen die je kunt laten bezorgen.

Ontbijt aan de deur

ontbijt

Dat je het eten van de Italiaan op de hoek thuis kunt laten bezorgen wist je waarschijnlijk al. Maar ook het ontbijt kun je laten bezorgen bij maaltijdbezorgers zoals foodora. Ook bij een gespecialiseerde website als ontbijtservice.nl . Zo kun je kiezen voor een romantisch verrassingsontbijt voor je geliefde, een vergaderontbijt of een zakelijk ‘Onderweg ontbijt’. Of het nu om ontbijt, lunch of diner gaat, de maaltijdbezorging is een groeimarkt volgens ABN Amro.

Een toiletpapierpakket

toiletrol

Foto: Elya, Wikipedia (CC BY-SA 3.0)

Je zit op de wc en trekt het laatste papiertje van de rol wanneer je erachter komt: het wc-papier is op. Dit doemscenario blijft je bespaard met het wc-papierabonnement van Happy Toilet. Consumenten en bedrijven kunnen opgeven hoeveel mensen er gebruikmaken van de wc en op basis daarvan wordt er automatisch een nieuwe lading wc-papier afgeleverd. Zo hoef je nooit meer te slepen met pakken wc-papier.

Happy Toilet is niet de enige die meedoet met de abonnementshype, zo kun je onder andere ook een abonnement nemen op: sokkenscheermessen en wijn.

Paspoort per post

paspoort

Foto: Thomas van de Weerd, Flickr (CC BY 2.0)

Ook de overheid doet aan thuisbezorging: in verschillende gemeenten in Nederland kun je namelijk je paspoort thuis laten bezorgen. Je paspoort wordt niet zomaar door de brievenbus geschoven, want de bezorger overhandigt het paspoort alleen aan de aanvrager zelf. Je moet dus wel thuis zijn om je paspoort te ontvangen.

Huis: aan huis afgeleverd

Tiny-House

Foto: Guillaume Dutilh, Wikipedia (CC BY-SA 4.0)

Ze zijn compact, hip en worden thuis bezorgd: tiny houses. De kleine, vaak houten huisjes zijn niet groter dan 28 m2 en zijn verplaatsbaar. Maar verwar het niet met een vakantiehuisje, want dit huis is bedoeld voor permanent verblijf. Meestal maken mensen de duurzame huisjes zelf, maar het is ook mogelijk om een kant-en-klaar model af te laten leveren.

Lees ook op Business Insider

Biefstuk in de bus

biefstuk

Foto: Wikimedia CC-BY-SA-2.0

Een biefstuk laten bezorgen, waarom ook niet? Dat dacht ondernemer en slager Matthijs van der Pijl zeven jaar geleden toen hij zijn passies vlees en internet combineerde. Het resultaat is de website beefensteak.nl waarop hij niet alleen biefstuk, maar ook ander vlees aanbiedt. In het begin was het nog even puzzelen hoe je een biefstuk het beste kunt versturen. “We zijn begonnen gewoon een biefstuk in een envelop te versturen. Wat er dan gebeurt? Dan belt de postbode aan met de vraag of het een lugubere grap is,” vertelde Van der Pijl eerder aan Z24.

Dit artikel is oorspronkelijk verschenen op z24.nl