Simpel, slim en betaalbaar, daar staat IKEA om bekend. In de nieuwe catalogus die deze maand uit is gekomen staan weer een aantal efficiënte opbergmeubels. 

Een stijlvolle opbergtafel

Kvistbro opslagtafel
De opbergtafel, de naam zegt het al, is tegelijkertijd een tafel en een opbergplek. Zo kun je er bijvoorbeeld boeken, tijdschriften of dekens in bewaren. Maar leeg ziet hij er ook leuk uit! (Kvistbro-opbergtafel, 40 euro)


Het nieuwe werken: stabureau

Knotten hoog bureau
Urenlang achter een bureau zitten is ongezond. Daarom biedt het hoge bureau Knotten een uitkomst. Het is niet alleen ruimte besparend, maar het zorgt er ook voor dat je moeiteloos staand kunt werken. (Knotten hoge tafel, 149 euro)


Een tafel en dienblad in één

Gladom salontafel
De salontafel is verkrijgbaar in twee kleuren: zachtgeel en donkergroen. Het afneembare dienblad is handig voor serveren. (Gladom-salontafel met dienblad, 20 euro)


Een tafel op wieltjes

Sunnersta roltafel
De roltafel is multifunctioneel: in de werkkamer, in de keuken of als extra tafel bij het dineren, zorgt hij voor net dat beetje extra ruimte. (Sunnersta-roltafel, 25 euro)


Een multifunctioneel opbergsysteem

Elvarli opbergsysteem
Het Elvarli-opbergsysteem kan uitkomst bieden als opbergplek voor in de werkkamer, maar doet het ook goed als schoenenrek/kapstok. Door extra elementen toe te voegen zoals een schoenenplank, zijpaneel of lade kun je het systeem geheel naar eigen smaak aanpassen. (Elvarli-opbergsysteem, 551 euro)

Dit artikel is oorspronkelijk verschenen op z24.nl