Als bedrijf ontkom je tegenwoordig niet meer aan een contract bij een webhoster. Je wilt immers een eigen domeinnaam, een website en eigen mailadressen. Het is dan toch fijn om vooraf te weten dat je met een goede partij in zee gaat. Daarom stelde de site webhosters.nl een top 10 van beste webhosters van 2021 samen.

De top werd samengesteld op basis van de: prijs-kwaliteit-verhouding, de kwaliteit van de hosting en de klantenservice. Informatie hierover werd voor een gedeelte uit de informatie van de webhosters gehaald en voor een gedeelte uit de beoordelingen die klanten van de hostingbedrijven achterlieten op webhosters.nl.

Uit het onderzoek kwam naar voren dat bHosted in 2021 nipt als best gewaardeerde hosting bedrijf uit de bus komt, met een gemiddelde waardering van 4,91 uit 5. Op korte afstand werd de nummer één gevolgd door Cloud86 en mijn.host, die respectievelijk een score van 4,87 en 4,85 haalden.

Foto: Webhosters.nl
Foto: Webhosters.nl

De top 10 van webhosters.nl komt redelijk overeen met die van hostingvergelijker.nl. Daar zien we dat Cloud86 op de eerste positie staat. Opmerkelijk is dat bHosted.nl in zijn geheel ontbreekt op de lijst. Antagonist, mijn.host, Argeweb, strato, SiteGround en Yourhosting komen ook voor op beide lijsten.

Webhoster.nl zegt de top 10 te hebben samengesteld op basis van gebruikersbeoordelingen. Deze zijn niet meer dan 12 maanden oud.

LEES OOK: Thuiswerkers zijn weer welkom op kantoor, hackers niet – 4 tips voor de cybersecurity van bedrijven