Voor wie dacht dat likken aan ijs in de supermarkt nog niet bizar genoeg was, is er nu de aardappelplasser. Een Amerikaanse vrouw wordt verdacht van het urineren op piepers op de versafdeling van een Walmart-filiaal in West Mifflin, Pennsylvania.

Een medewerker van de supermarktketen zou haar daad hebben gezien. Ook is ze opgenomen door bewakingscamera’s.

De lokale politie gaf vorige week camerabeelden van het incident vrij die op 24 juli omstreeks 22.10 uur zijn gemaakt en vroeg het publiek om mee te helpen met de opsporing.

Dinsdag gaf de vrouw zich aan. Het zou gaan om Grace Brown.

Volgens politiechef Anthony Topolnak kan de vrouw zich niks herinneren van het incident. “Ik denk dat de ervan overtuigd was dat het een toilet was”, zegt hij tegen de Pittsburgh Post-Gazette. “Ze deed haar broek naar beneden, ging door haar knieën, deed haar ding en ging weer weg.”

Brown wordt onder meer openbaar dronkenschap en onzedelijk gedrag ten laste gelegd. Volgens haar advocaat heeft de vrouw spijt van de situatie. “Dit was geen stunt”, zegt Casey White tegen de lokale krant. “Dit was geen poging om viral te gaan op internet. Ze had geen kwaad in de zin tegen Walmart. Dit is gewoon een jonge vrouw die een verkeerde beslissing heeft gemaakt.”

Walmart laat weten het incident obsceen te vinden. “Dergelijk obsceen gedrag is waanzinnig. We hebben de producten in kwestie meteen vernietigd en de versafdeling grondig gereinigd om de hygiëne en veiligheid van onze klanten te waarborgen”, aldus de supermarktketen in een verklaring. Walmart is van plan de vrouw strafrechtelijk te vervolgen.

Lees ook op Business Insider