Op vakantie kom je soms voor onvoorziene verrassingen te staan. Rijd je met je auto vrolijk door een Duitse binnenstad, krijg je ineens een boete van 80 euro om je geen milieusticker hebt. Of je breekt een arm bij het surfen en ontdekt dat je reisverzekering de zorgkosten niet vergoedt.

Het is slim om goed voorbereid te zijn voor vertrek. Wij hebben daarom een overzicht gemaakt van financiële zaken die je kunt regelen voor je op vakantie gaat.

Als je je e-mailadres achterlaat, krijg je toegang tot het artikel en ontvang je meteen onze gratis nieuwsbrief met al het relevante nieuws over ondernemen, carrière, personal finance en technologie. We beloven dat je geen ongewenste reclame ontvangt. En wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kan uitschrijven op elk moment via de link onderaan.

Ontvang je onze nieuwsbrief al, vul dan het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Je krijgt dan niet twee keer de nieuwsbrief.

Vul je e-mailadres in, abonneer je op onze gratis nieuwsbrief en klik op de knop. Dan krijg je meteen toegang tot het artikel.