Websites met dagaanbiedingen, lokale deals en kortingsacties zijn populair bij een groot publiek. Consumenten kopen voor een scherpe prijs leuke goederen en de ondernemer verlaagt zijn voorraad. Maar er zijn nog talloze andere opties om snel en efficiënt goederen te verkopen, bijvoorbeeld door een online veilinghuis in te schakelen.

Veilinghuis BVA Auctions is Europees marktleider in het online veilen en heeft een trackrecord in het veilen van bijzondere goederen. Van olympische sportpaarden en bijzondere wijnen tot exclusieve auto’s en kunst. Maar ook keukens, woninginrichting, sanitair, (overtollige) machines en zelfs complete productielijnen weet BVA Auctions snel, efficiënt en met goed resultaat te veilen.

Marktkennis en -toegang

BVA Auctions heeft, sinds haar oprichting in 2003, in elke branche veilingen georganiseerd en heeft daarmee essentiële marktkennis en toegang tot de juiste afzetmarkten, zodat elke veiling onder de juiste doelgroep gebracht wordt.

Soorten veilingen

Voor opdrachtgevers zijn er diverse mogelijkheden om goederen te veilen via het veilingplatform van BVA Auctions. Organisaties kunnen een ‘eigen’ veiling organiseren met uitlevering op locatie of thuisbezorging. Men kan ook artikelen inbrengen in één van de gecombineerde consumentengoederen veilingen of in de Daily Specials veiling.

5 miljoen bezoekers per maand

Afhankelijk van de gekozen mogelijkheid, wordt een campagneplan geschreven. Aan de hand van de te veilen kavels wordt de doelgroep bepaald en hoe die het beste bereikt kan worden.

Met maar liefst 1,2 miljoen geregistreerde klanten en bijna 5 miljoen bezoekers per maand wordt er veelvuldig gebruikt gemaakt van on- en off site targeting, specifieke mailingen en bannering op verschillende websites. Maar ook advertenties in dagbladen en vaktijdschriften behoren tot de mogelijkheden.

Meer weten?

BVA Auctions adviseert opdrachtgevers graag bij het verkrijgen van een optimale opbrengst. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel met 033-4600075.

Dit artikel is oorspronkelijk verschenen op z24.nl