Tijdens een toespraak van Donald Trump in de Amerikaanse staat Montana op donderdag gebeurde er iets vreemds: een jongen die achter hem in het publiek stond, liet wel erg duidelijk zien wat hij van de speech van Trump vond.

Bij ieder statement dat de Amerikaanse president maakte, vertrok het gezicht van de jongen – of lachte hij zelfs de president uit.

Op sociale media begon het op te vallen dat de jongen niet bepaald een aanhanger leek te zijn van Trump, maar die ophef was van korte duur. Een vrouw sprak de jongen namelijk nog tijdens de speech van Trump aan, vroeg hem ergens anders heen te gaan en ging vervolgens op zijn plek staan.

Hieronder zie je al zijn reacties op de speech van Trump:

Hier zie je hoe de vrouw aan de jongen vraagt om ergens anders te gaan staan:

Een vrouw die naast de jongen stond droeg een pet met daarop de tekst “Make America Great Again”. Het leek erop dat zij wist wat de jongen van plan was. Ook aan haar werd een paar minuten later gevraagd of ze ergens anders kon gaan staan.

Als Trump ergens campagne voert, gebeuren er wel vaker dit soort dingen. Hij is er waarschijnlijk inmiddels zelf wel aan gewend, aangezien hij al 520 van dit soort bezoeken heeft afgelegd.

De medewerkers van Trump handelen het dan ook vaak geroutineerd af. Vorige week besloot een vrijwilliger van Trump bijvoorbeeld om simpelweg voor een fotograaf te gaan staan, zodat hij geen foto kon nemen van een demonstrant.

Lees ook op Business Insider