PSV prolongeert zondag de titel waarschijnlijk alleen als Ajax een misstap maakt bij De Graafschap. Om de Superboeren te motiveren, belooft een sponsor van PSV dat de hele selectie van De Graafschap een iPhone 7 krijgt.

Dat schrijft Omroep Gelderland. Het bedrijf in kwestie, PHC tailored telecom, is zowel sponsor van PSV als De Graafschap.

PSV en Ajax staan met een speelronde te gaan beide op 81 punten. Het is onwaarschijnlijk dat de formatie uit Eindhoven zondag nog een nadelig verschil van zes treffers met de koploper uit Amsterdam goedmaakt. “Het is aan ons de taak om de wedstrijd tegen Zwolle te winnen en daar tot de laatste minuut het maximale uit te halen”, aldus PSV-trainer Philip Cocu eerder deze week.

PSV treft in PEC Zwolle een tegenstander die zich nog voor de play-offs voor Europees voetbal kan plaatsen. “Het is een ploeg die heel goed vanuit de reactie kan spelen. Ze hebben snelle buitenspelers en een sterk aanspeelpunt als spits”, omschreef Cocu de tegenstander uit Overijssel.

De spelers van De Graafschap zullen overigens nog wel even moeten wachten op de nieuwste iPhone. Apple kondigt de iPhone 7 waarschijnlijk pas in het najaar aan.

Dit artikel is oorspronkelijk verschenen op z24.nl