PayPal heeft een onlangs aangestelde bestuurder dit weekeinde alweer ontslagen vanwege een reeks bizarre tweets. Strategiedirecteur Rakesh Agrawal maakte daarin onder meer een collega uit voor een stuk stront.

Agrawal stuurde afgelopen weekeinde midden in de nacht een aantal grotendeels onbegrijpelijke berichten de wereld in. Tussen alle typefouten en onbegrijpelijke opmerkingen door wist hij echter wel duidelijk enkele collega’s flink te beledigen. Dit kostte hem binnen enkele uren zijn baan, die hij nog geen twee maanden had.

Agrawal probeerde de schade nog te herstellen. ,,Gisteren was ik op een nieuwe telefoon de gebruikerservaring op Android aan het testen. Die berichtjes waren bedoeld voor een collega. Denk eraan: nooit met slaaptekort een nieuwe telefoon testen nadat je tijdens je vakantie 20 uur per dag keihard hebt gewerkt”, twitterde hij.

PayPal was niet onder de indruk. ,,Rakesh Agrawal maakt niet langer deel uit van dit bedrijf”, twitterde de online betaaldienst. ,,Behandel iedereen met respect. Er is geen geldig excuus. PayPal hanteert een zerotolerancebeleid.”

paypal

Dit artikel is oorspronkelijk verschenen op z24.nl