Melania Trump zegt dat ze de “meest gepeste persoon ter wereld” is en dat ze daarom haar antipestcampagne ‘Be Best’ is begonnen.

In een interview dat donderdagmorgen werd uitgezonden door Good Morning America vroeg presentator Tom Llamas waarom de Amerikaanse first lady was begonnen met haar campagne om bewustzijn te kweken over online pesten.

“Ik kan zeggen dat ik de meest gepeste persoon ter wereld ben”, antwoordde Trump. Ze zei dat ze Twitter al niet eens meer gebruikt vanwege de beledigingen aan haar adres.

melania trump kenya 11

Foto: Melania Trump tijdens haar eerste solobezoek, aan Afrika. Op bovenstaande foto is ze in Kenia. Bron: Carolyn Kaster/AP

Llamas vroeg de First Lady ook naar de geruchten dat ze 100 procent controle zou hebben over president Trump. Daarop antwoordde ze: “Was het maar waar! Ik geef hem mijn oprechte advies en mening en dan doet hij wat hij wil.”

Llamas zei dat een bron binnen het Witte Huis tegen ABC heeft gezegd dat zij een “poortwachter” is in wie de president vertrouwen heeft. Daarop zei Melania: “Ja, ik geef hem mijn eerlijke advies.”

De first lady zei ook dat ze een aantal stafleden in het Witte Huis niet vertrouwde en dat ze dat tegen haar man heeft verteld: “Sommige mensen werken daar nu niet meer.”

In een ander deel van het interview gaf ze aan dat de politiek van haar man haar samenwerking met hulporganisaties bemoeilijkt.

Ze zei tegen Llamas dat sommige hulporganisaties ervoor kiezen “politiek belangrijker te vinden dan het helpen van anderen”, aangezien ze niet met Donald Trump in verband gebracht willen worden.

LEES OOK: Melania Trump heeft een peperdure smaak – dit zijn 14 van haar duurste outfits