• Meghan Markle spreekt op een exclusief virtueel evenement van het tijdschrift Fortune. Tickets kosten 1.750 dollar, omgerekend zo’n 1.500 euro per stuk.
  • De hertogin van Sussex zal 15 minuten lang spreken over hoe je leiding geeft op het werelddtoneel en hoe ze haar overtuigingen najaagt door actie te ondernemen.
  • Tickethouders hebben ook toegang tot de online optredens van onder anderen Chelsea Clinton en modeontwerpster Diane von Furstenberg.

Meghan Markle snabbelt als spreker op een virtueel evenement van het Amerikaanse tijdschrift Fortune.

De hertogin van Sussex zal een kwartier lang haar verhaal doen tijdens de exclusieve top waarvan de tickets alleen op uitnodiging verkrijgbaar zijn. De tickets kosten 1.750 dollar, omgerekend zo’n 1.500 euro, per stuk.

Het gaat om Fortune’s Most Powerful Women Next Gen Summit waar Markle een 15 minuten durende speech houdt op 13 oktober. Ze zal het onderwerp ‘moedig leiderschap’ bespreken.

De hertogin zal haar toehoorders vertellen hoe zij leiding kunnen geven op het wereldtoneel en “hoe ze heeft geleerd om, in haar woorden, haar overtuigingen na te jagen”, aldus de website van de top.

In tegenstelling tot eerdere virtuele optredens van Markle, die gratis te bekijken waren, kun je dit evenement alleen op uitnodiging bijwonen.

"Deelname aan de Fortune Most Powerful Women Next Gen Summit geschiedt alleen op uitnodiging onder voorbehoud van goedkeuring", zo staat op de website beschreven.

"De registratiekosten van 1.750 dollar zijn inclusief de virtuele top en alle bijkomende voordelen."

Voor de prijs van 1.750 dollar krijgen tickethouders toegang tot een evenement dat twee dagen kan vullen, met optredens van onder anderen Chelsea Clinton, modeontwerpster Diane von Furstenberg en actrice Yara Shahidi.

Op de website van het evenement kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor een uitnodiging of iemand anders nomineren. Het is niet duidelijk aan welke eisen moet worden voldaan om in aanmerking te komen voor een uitnodiging.

Sinds Meghan Markle en Prins Harry hun rol als werkende royals hebben neergelegd, zijn ze zich gaan richten op virtuele optredens. Het echtpaar tekende in juni bij Harry Walker, het sprekersbureau dat ook de Obamas vertegenwoordigt.

Het koppel sprak op Wereldmeisjesdag met kinderrechtenactiviste en Nobelprijswinnaar Malala Yousafzai over het belang van onderwijs voor meisjes. De twee bespraken ook geestelijke gezondheid in een podcast.

Vertegenwoordigers van de hertogin van Sussex weigerden commentaar te geven op vragen van Insider. Fortune reageerde niet onmiddellijk op het verzoek van Insider om commentaar.

Lees meer over Meghan Markle en Prins Harry: