We kennen Jamie Oliver misschien van zijn “pukka”-gerechten, zijn restaurantketen of zijn vijf-ingrediënten-maaltijden, maar van het Londense huis van de chef ga je net zo kwijlen als van zijn eten.

Oliver en zijn vrouw Jools hebben het charmante huis in Hampstead in het noorden van Londen vorig jaar voor ruim 10 miljoen euro gekocht, schrijft The Daily Mail.

De bekende chef en restaurateur heeft een vermogen van 340 miljoen euro volgens The Richest. Hij heeft vijf kinderen – Poppy (15), Daisy (14), Petal (8), Buddy (7) en River van 16 maanden oud.

Het monumentale herenhuis heeft zeven slaapkamers en een geweldige, traditionele keuken met een kookeiland, hangende pannen en zelfs een houtoven.

Jools, die kinderkleding en huishoudartikelen ontwerpt, post regelmatig foto’s van hun idyllische familieleven voor haar meer dan 500.000 volgers op Instagram.

Scroll naar beneden om een kijkje te nemen in het peperdure huis van Jamie Oliver. Bekijk de foto's van zijn kinderen die aan het genieten zijn van alle voorzieningen in en om het huis, waaronder een grote piano en een uiterst fotogenieke tuin met schommel.


Jamie en Jools Oliver hebben hun meer dan 10 miljoen euro kostende huis in Hampstead in 2016 gekocht.

Bron: Mail Online.


De mastersuite heeft muren met houten panelen, een open haard en een verguld bed.

 


De chef heeft zijn best gedaan om de perfecte keuken te vinden. De pannen aan de muur geven het familiehuis extra charme. Er is zelf een houtoven om lekker een pizza in te bakken in het weekend.

 


Aan de andere kant van de keuken staat een lange eettafel die perfect is voor doordeweekse avonden met de familie.

 


De keuken is niet de enige ruimte met de klassieke en luxe uitstraling van een herenhuis. De badkamer heeft een ouderwetse, losstaande badkuip en geweldig bloemenbehang.

 


Er is ook een elegante dubbele wasbak met glimmende gouden kranen.

 


Het huis met zeven slaapkamers heeft genoeg hoeken waar interessante spullen zijn te vinden, zoals hier deze piano.

 


Dit huis is overduidelijk kindvriendelijk. De speelkamer staat vol met allerlei soorten speelgoed en speelkeukentjes.

 


De favoriete kamer van Jools is de babykamer van de 16 maanden oude River.

 


De slaapkamer van de zeven jaar oude Buddy is ook geweldig. Bekijk hier zijn 'boomhut'-bed met een schattige schatkist eronder.

 


De kinderkamers hebben alle kleuren van de regenboog...

 


Veel spullen komen van de Little Bird-lijn van Jools voor Mothercare, waaronder dit regenboogkleedje dat ze uit de babykamer heeft "gestolen" voor één van de "volwassen" kamers.

 


Het huis van meer dan tien miljoen heeft ook een kantoor voor Jamie, om hem te stimuleren meer thuis te werken. Het staat vol met Star Wars-spullen en filmposters.


De chef neemt soms zijn tv-shows op in zijn eigen keuken. Zijn kinderen zijn altijd bereid een handje te helpen met de regie.

 


Het familiegeluk strekt zich ook uit tot de tuin, waar de kinderen vaak picknicks houden. Zoals deze speciaal voor Moederdag.

 


In de tuin hangt ook een prachtige houten schommel.

 


De typisch Britse tuin heeft zelfs zijn eigen groentetuin waar de jonkies hun ouders helpen hun eigen producten te verbouwen.

 


De groentetuin is zo indrukwekkend dat hij ook al eens is gebruikt voor een fotoshoot voor de kinderkledinglijn van Jools.

Bron: Mothercare.


Op alle foto's straalt het huis karakter, kleur en gezelligheid uit.

 

LEES OOK: 19 ongelofelijke feiten over het €106 miljoen kostende huis van Bill Gates