Apple heeft deze week de nieuwe generatie iPhones gepresenteerd: de iPhone 11, de iPhone 11 Pro en de iPhone 11 Pro Max. Het instapmodel van de Phone 11 heeft voor het eerst een dubbele camera aan de achterkant en de Pro-modellen een drievoudig camerasysteem, waardoor je betere ultra-brede foto’s kunt maken met een groothoeksensor en een ultragrootkhoeklens.

Ook zijn de toestellen dankzij de nieuwe A13 Bionic-processor een stuk sneller dan hun voorgangers en belooft Apple een langere batterijduur dankzij de grotere accu.

De iPhone 11 is in zes verschillende kleuren verkrijgbaar: paars, rood, zwart, groen, geel en wit. In Nederland kun je de nieuwe iPhone vanaf vrijdag online bestellen.

Prijs van de iPhone 11 tot de iPhone 8

Goedkoop zijn de nieuwe iPhones niet, blijkt nu ook de Nederlandse prijzen bekend zijn gemaakt.

De goedkoopste iPhone 11 heeft 64 GB geheugen en kost 809 euro. In de 128 GB-uitvoering kost hij 859 euro en met 256 GB geheugen 979 euro.

Voor de Pro-toestellen moet je uiteraard nog meer geld neertellen. De iPhone 11 Pro Max met 512 GB geheugen is met een prijs van 1.659 euro het duurste toestel.

De iPhone 7 en de pas vorig jaar geïntroduceerde iPhone XS en iPhone XS Max worden na de introductie van de nieuwe toestellen niet meer officieel verkocht door Apple. Daarmee is de iPhone 8 op dit moment de goedkoopste Apple-smartphone, die nog verkrijgbaar is in Nederland.

Lees ook op Business Insider

De goedkoopste iPhone 8 met 64 GB geheugen kost 539 euro.

Dit zijn de prijzen van alle iPhone-modellen die nu te koop zijn in Nederland:

Als je je oude iPhone inlevert krijg je korting op bovenstaande prijzen.

De nieuwe modellen iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max zijn vanaf deze vrijdagmiddag 13 september om 14 uur te bestellen via de website van Apple.  Vanaf 20 september is de nieuwe iPhone 11 te koop in de winkel.

LEES OOK: Ik probeerde de nieuwe Apple Watch uit, en die heeft één belangrijke toevoeging die eerder ontbrak