John de Mol en Pieter Zwart zijn de topsprekers op BusinessBoost Live dat op 29 november in Ahoy Rotterdam gehouden wordt. Laat je inspireren door bijzondere ondernemers en schrijf je nu in!

29 november 2017

BusinessBoost Live is hét ondernemersevent van 2017. Dompel jezelf onder in de bevlogen verhalen van visionaire ondernemers als  John de Mol (Talpa), Chad Hurley (YouTube), Mo Gawdat (Google X), Pieter Zwart (Coolblue.nl), en Jitse Groen (Thuisbezorgd.nl). De avond wordt gepresenteerd door Eva Jinek en Winston Gerschtanowitz. Entertainer Jan Jaap van der Wal en zanger Matt Simons completeren de bijzondere line-up.

Talpa

Bijzonder is de komst van de grootste mediaondernemer van Nederland, John de Mol. Hij beperkt zijn publieke optredens, maar maakt voor BusinessBoost Live graag een uitzondering. De Mol is al vele jaren een van de belangrijkste spelers in het mondiale medialandschap. Hij is producent van tientallen succesvolle tv-formats. De Mol leerde tijdens zijn lange carrière van zijn successen maar nog meer van zijn fouten en maakt je daarvan deelgenoot in een inspirerend verhaal.

YouTube

Chad Hurley richtte in 2005 YouTube op, samen met twee ex-collega’s van PayPal. Anderhalf jaar later verkochten ze het platform voor 1,65 miljard dollar aan Google. Sinds 2013 is Hurley mede-eigenaar van video-editing website Mixbit, dat hij startte met één van de YouTube-oprichters. Tijdens BusinessBoost Live vertelt Hurley over YouTube en de investeringen die hij daarna heeft gedaan.

360 graden podium

Inspiratie, beleving, interactie en entertainment. Dat biedt BusinessBoost Live op 29 november. Met een 360-graden opstelling van het podium zit je dicht op de sprekers. Herman Tange, directeur marketing ING zakelijk raadt elke ondernemer aan te komen. ‘Als je de hele dag bezig bent met de dagelijkse business is het goed even afstand te nemen. Kom inspiratie opdoen en energie tanken. Ik weet zeker dat je vol nieuwe ideeën terug naar huis zal gaan!’

Boost voor ondernemerschap

BusinessBoost is een platform waar ondernemers elkaar op weg helpen naar succes. Inspiratie opdoen, visies bespreken, ideeën testen en van elkaar leren zijn de voornaamste ingrediënten. In het hele land vinden inspiratiemiddagen plaats. BusinessBoost is een initiatief van MKB Nederland en ING.

Herman Tange: ‘Wij geloven dat goed ondernemerschap Nederland verder brengt. Daarin wil ING een rol spelen. Wij helpen ondernemers vooruit, met financiering en met advies, maar ook door ze te inspireren. Daarom omarmen wij BusinessBoost en BusinessBoost Live.’

Noteer dus nu in je agenda: BusinessBoost Live, 29 november 2017, Ahoy Rotterdam. Meer weten? Kijk op BusinessBoost Live.

BusinessBoost Live ING
Dit is het vijfde artikel in de reeks Ondernemen is anders kijken. Hiermee biedt ING een andere kijk op ondernemen aan de hand van inspirerende praktijkvoorbeelden. ING is partnerexpert van Business Insider Nederland.

Advertisement