Burn-out is een officieel erkende beroepsziekte en komt voort uit chronische stress op de werkplek. De ziekte kan onder andere leiden tot een negatievere houding en lagere prestaties. Daarmee is het net als andere beroepsziekten een zorg voor werknemers en werkgevers.

Omdat het belangrijk is een burn-out tijdig te herkennen, kan het ook nuttig zijn om de eerste symptomen te herkennen bij vrienden en collega’s. En hoe ga je er dan vervolgens mee om? Wij helpen je op weg met het duiden van een aantal signalen en het geven van tips over het steunen van je collega’s. Zo zorg je samen voor een optimale werkplek.

En als je er eenmaal toch mee zit, hoe zorg je dan goed voor jezelf? Het is zaak niet weer te snel te hard van stapel te lopen, maar als je een burn-out hebt wil dat ook niet zeggen dat je de hele tijd thuis moet zitten. Lees er alles over in deze whitepaper.

Vul je e-mailadres in, klik op de knop en download daarna via de link de whitepaper. Je bent dan meteen geabonneerd op onze nieuwsbrief.