PERSBERICHT – Tijdens de Coronaperiode werd het pijnlijk duidelijk. Velen verloren hun baan en bedrijven maar ook relaties/gezinnen kwamen onder druk te staan. Afhankelijk zijn van 1 inkomen bleek erg onverstandig. Helaas leer je niet in de schoolbanken hoe je financieel gezond kunt worden en al helemaal niet hoe je een (passief) eigen vermogen opbouwt.

De financiële kennis van de gemiddelde Nederlander is daardoor bijzonder laag.

Vastgoedexpert Thierry Stokkink wil de financiële wereld transparanter maken en organiseert daarom van 4 t/m 10 juli het ‘Passief Inkomen’ Summit.  Elke avond om 20:00 uur staat een nieuwe inspirerende spreker centraal die financieel vrij is geworden door middel van zijn of haar manier van passief inkomen.

De summit is een ludieke manier om de Passief Inkomen Community; een nieuw platform dat hij samen met zijn compagnon Marvin Visser is gestart; te lanceren voor het publiek!

Onafhankelijk door passief inkomen

Er zijn veel mogelijkheden om passief inkomen op te bouwen en financieel onafhankelijk te worden. Zoals: Affiliatemarketing, Daytrading, Crypto, NFT’s, Vastgoed, Online cursussen, Communities, Aandelen etc.

Bijna iedereen is wel bekend met mogelijkheden om passief inkomen te genereren. Maar welke experts zijn te vertrouwen? Waar moet je beginnen en hoe kun je het beste starten en een netwerk opbouwen. Niet elke methode is voor iedereen geschikt of houdbaar op de lange termijn.

Stokkink: ”Er zijn veel guru’s die gouden bergen beloven, maar het wil niet zeggen dat wat zij beweren waar is of voor iedereen werkt. Met het summit willen we de verschillende methodes belichten, sprekers aan de tand voelen en de business transparanter maken.

Net zoals ik dit ook in de vastgoedwereld heb gedaan”.

De geselecteerde sprekers reizen de wereld rond, werken wanneer zij dat willen of ze werken helemaal niet meer. “Dit willen we voor iedereen toegankelijker maken”.

Met de community wil het duo gelijkgestemden met elkaar verbinden, in contact brengen met de juiste experts, ze behoeden van pijn en fouten waar zij zelf tegenaan liepen. Iedereen de juiste tools en kennis aanreiken om financieel vrij te kunnen zijn met een goede balans in de belangrijke dingen in het leven.

Passief Inkomen genereren is mogelijk maar beoordeel goed welke methode het beste past bij jezelf en je bedrijf. “Ook de juiste mindset is van belang om langdurig succesvol te kunnen zijn”. Aldus Thierry.

Meer weten over het online Passief Inkomen Summit?

Ben je benieuwd naar het programma en de sprekers? Klik hier voor meer informatie.