Als je een Tesla wilt, maar geen 50.000 euro hebt om aan een auto te besteden, waarom koop je dan niet het nieuwe hyperbetaalbare Tesla-model? Een fluitje. 

CEO Elon Musk van Tesla introduceerde dinsdag het fluitje, de Cyberwhistle, op Twitter. De nieuwste gadget van de autofabrikant kost 50 dollar en is geïnspireerd op de Cybertruck.

Musk grapte ook over zijn nieuwste product. Hij tweette naar zijn volgers dat ze geen geld moesten verspillen aan “dat domme Apple-doekje“, maar dat ze in plaats daarvan Tesla’s Cyberfluit moesten kopen.

De Cyberwhistle is een verzamelobject dat in gelimiteerde oplage verkocht wordt. En het is niet zomaar een op de Cybertruck geïnspireerd fluitje, want hij is gemaakt van chirurgisch roestvrij staal. Dit laat de fabrikant weten op zijn website.

De fluit was binnen een uur nadat Musk zijn tweet publiceerde al uitverkocht. Slimme wederverkopers bieden het item al opnieuw aan op Ebay voor maar liefst 2.250 dollar (ongeveer 1990 euro).

De Cyberwhistle is de nieuwste toevoeging aan Tesla's lifestyle-producten. Hij is alleen te vinden in de Amerikaanse online winkel, naast onder andere een handgeblazen glazen karaf van 150 euro en een paraplu van 60 euro.

LEES OOK: Een bedrijf smolt een Tesla van €51.000 om tot borstbeelden van Elon Musk – alleen lijken ze totaal niet op hem