De driejarige Millie-Belle Diamond is geen gewone peuter. Kijk maar naar het Instagram-account van het meisje uit het Australische Noosa.

Het door haar moeder Schye Fox bijgehouden account heeft bijna 160.000 volgers en is daarmee één van de nieuwste Instagram-sensaties.

Kledingmerken sturen haar gratis kleren, handtasjes en schoenen. Haar moeder vertelt tegen The Daily Mail dat ze tot 250 Australische dollars (omgerekend 160 euro) aangeboden krijgt om foto’s te posten van haar dochter met hun spullen.

De laatste aanwinst voor haar luxe leventje is een door haar vader op maat gemaakt speelhuisje dat 5.000 Australische dollars (zo’n 3.200 euro) heeft gekost. Binnenin staat een 50-inchflatscreen met Netflix, een piano, een kristallen kroonluchter, een rozentuintje en een kinderbedje.

“Dit is echt een speelhuisje waar ieder kind van droomt. Millie-Belle heeft zoveel geluk, maar daar is ze zich ook van bewust”, vertelt Fox tegen de Britse krant. “Het is een paleisje voor een prinses en ze is er stapelgek op.”

Scrol naar beneden om een kijkje te nemen in het gepimpte speelhuisje dat 'Palace MBD' is gedoopt.

Het huisje met een vloeroppervlak van drie vierkante meter is geïnspireerd op een nog veel duurder speelhuisje van 20.000 dollar in Hamptons-stijl dat Fox heeft gezien toen ze in de Verenigde Staten was.

Het kostte de vader van Millie-Belle, een voormalig bouwvakker, drie maanden om het te bouwen. Binnenin hangt speciaal behang en staat een klein make-uptafeltje. Het koppel wil de komende maanden ook airconditioning installeren.

Bekijk het eindresultaat in het filmpje hieronder.

"Er zijn zoveel speelhuisjes die er fantastisch uitzien aan de buitenkant, maar die van binnen gewoon uit kaal hout bestaan. Wij wilden dat het van binnen minstens zo mooi is, en eigenlijk mooier, dan van buiten", zegt Fox.

"Ik wilde dat het geschikt was voor Instagram en gewoon een prachtig mini-huis was. Ik denk dat het precies zo'n paleisje is geworden."

Fox zegt tegen The Daily Mail dat ze is begonnen met het Instagram-account toen Millie-Belle nog maar twee maanden oud was, zodat de familie haar leventje kon volgen.

Nu krijgt haar dochter tot 160 euro betaald om een foto te posten waarin ze merkkleding en accessoires draagt...

...en ze heeft een tamelijk indrukwekkende verzameling sportschoenen voor een driejarige.

http://instagr.am/p/BbVUw2qA_o7