Producten van erotiekketen Christine le Duc liggen vanaf november ook bij Etos in de schappen en zijn dan ook online beschikbaar via bol.com.

In 259 filialen van drogisterijkketen Etos zullen de massage-oliën en glijmiddelen van Christine le Duc te koop zijn. Via bol.com (en ook Etos.nl) wordt het gehele assortiment te koop aangeboden: “Van lingerie tot lovetoys.” Dat maakten de erotiekketen en de twee dochterbedrijven van Ahold Delhaize maandag bekend.

Het aanbod is een aanvulling op de vijftien fysieke winkels van Christine le Duc. Volgens de erotiekketen blijven deze winkels “onmisbaar, aangezien de klant nog graag naar de winkel komt voor het persoonlijke en deskundige advies van de medewerkers”.

Zowel bol.com en Etos zijn onderdeel van Ahold Delhaize. Audrey van Ham, algemeen directeur van Christine le Duc, is “trots op de samenwerking met de oer-Hollandse merken”. “Er blijkt bij veel mensen toch nog een taboe te bestaan om iets te kopen bij een erotiekshop. Met de mogelijkheid om via deze retailers te bestellen, verlagen we deze drempel en kunnen meer mensen kennis maken met ons assortiment.”

Christine le Duc bij Etos en bol.com

Van Ham is blij met de uitbreiding. “Je moet zijn waar de consument is en dat betekent dat we niet alleen via onze eigen kanalen in de markt aanwezig moeten zijn, maar ook juist bij grote retailers. Het merk Christine le Duc heeft tachtig procent naamsbekendheid in de Nederlandse markt, maar als je niet aanwezig bent in de grote ‘winkelstraten van de toekomst’ kun je ook niet top of mind blijven.”

Christine le Duc, opgericht in 1968, is de grootste en oudste aanbieder binnen de erotiekbranche in Nederland. Het assortiment bestaat uit onder meer een uitgebreide collectie lingerie, fashion en lovetoys. Naast de vijftien vestigingen heeft Christine le Duc ook een Nederlandse en een Belgische webshop.

Meer over de detailhandel:

Lees ook op Business Insider