Vrouwen die wel een borstvergroting willen, maar het niet zelf willen of kunnen betalen, kunnen ook via internet op zoek gaan naar investeerders. 

De site ‘myfreeimplants.com’ maakt het mogelijk om via crowdfunding genoeg geld bij elkaar te krijgen voor de plastische chirurg.

De website heeft naar eigen zeggen al duizend vrouwen aan een gratis cupje meer geholpen. De dienst is voor de dames gratis. Alhoewel, van Babydoll93 en BamaBabe wordt wel verwacht dat ze hun donateurs voorzien foto’s en ze met regelmaat video’s en berichtjes sturen. Maar volgens de site is dat alleen maar een prachtige kans om vrienden te maken.

De virtuele interactie en eeuwige dankbaarheid van de dame in kwestie is de enige gegarandeerde Return on Investment voor de (heren) investeerders, Maar er is natuurlijk ook de kans dat een contact met een rondborstige dame uitmondt in vriendschap.  Er kan vanaf één dollar worden geïnvesteerd.

De website, of het sociale netwerk zoals ze zichzelf noemen, zorgt er ook voor dat het geld van de investeerders bij de plastisch chirurg in kwestie terechtkomt.

Lees ook op Z24

Lees ook op Business Insider

Dit artikel is oorspronkelijk verschenen op z24.nl