Zangeres Glennis Grace liep nietsvermoedend door haar buurtje, de Amsterdamse Jordaan, toen ze werd herkend door niemand minder dan Bill Clinton.

Een vrouw in de entourage van de voormalig president van de Verenigde Staten herkende Grace van haar auditie in America’s Got Talent, die op 27 juni werd uitgezonden in de VS. De vrouw introduceerde de zangeres aan Clinton.

“Mijn haar zag eruit als shit en mijn styling was van ‘oké Glen’, maar dat kon me niet schelen”, schreef Grace op Instagram. “Ik vind Bill leuk en hij was erg aardig voor me.”

Clinton was in Amsterdam voor AIDS2018, een internationale conferentie over aids waar ook de Britse prins Harry en sir Elton John bij aanwezig waren.

Glennis Grace is een bekende voor vele Amerikanen sinds ze in America’s Got Talent de jury omver blies met haar vertolking van Run To You, van wijlen zangeres Whitney Houston. Sindsdien ligt ze in het vizier van Amerikaanse platenlabels.

LEES OOK: Dit zijn de 5 grootste mysteries die overblijven nadat de ex-advocaat van Trump een geheime opname heeft vrijgegeven